Dodavanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji radi očuvanja konteksta e-pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje e-pošte je sjajan način da radite i komunikaciju sa tim. Dodavanje poštanskog sandučeta na lokaciji može da pomogne obezbeđivanjem centralno mesto za datoteke e-pošte i dokumente koji se može samo pristupiti i uređivati od onih sa dozvolama za odgovarajuću lokaciju.

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove Poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštansko sanduče lokacije će ostati podržane, ali je ukinut u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima. Klijenti preporučuje se da biste istražili deljenih poštanskih sandučića alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

Da biste počeli sa poštanskim sandučetom na lokaciji, prvo morate da dodate aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije.

Naslov veb segmenta

Napomena:  Kada ste kreirali poštansko sanduče na veb lokaciji, ne možete promeniti njegovu e-adresu. Pošto e-adresa za poštansko sanduče na veb lokaciji je ime za prikaz lokacije, kada imenujete lokaciju, odaberite ime koje će funkcionisati kao e-adresa.

Kada dodate aplikaciju, možete da promenite vezu „poštansko sanduče“ na traci za brzo pokretanje tako da je dostupno ako nameravate često da koristite poštansko sanduče. Kada prvi put otvorite poštansko sanduče, biće vam zatraženo da podesite opcije jezika i vremenske zone.

Savet: Želite da saznate više o tome kako da iskoristite poštanskim sandučićima na lokaciji u vašoj organizaciji. Pogledajte pregled: korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za saradnju sa timom. Takođe je odličan objavu na blogu o poštanskim sandučićima na lokaciji.

Dodajte aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije na svoju lokaciju

Postoje dva načina za dodavanje aplikacije poštanskog sandučeta lokacije na lokaciju. Najbrži način je da kliknete na pločicu Zadrži kontekst e-pošte u veb segmentu Prvi koraci uz lokaciju.

Naslov veb segmenta

Kada kliknete na ovu pločicu, kliknite na dugme Dodaj je na ekranu koji sledi.

Ako lokacija ne koristi veb segment Prvi koraci uz lokaciju, drugi način da dodate aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije je tako što ćete uraditi sledeće.

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  Stavka „Sadržaj lokacije“ u oblasti „Brzo pokretanje“

 2. Na stranici Sadržaj lokacije kliknite na dugme Dodaj aplikaciju.

  Dodaj aplikaciju

 3. Na stranici Vaše Aplikacije izaberite stavku Poštansko sanduče na veb lokaciji.

  Aplikacija „Poštansko sanduče na veb lokaciji“

Kada dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji, možda ćete želeti da promeniti njenu lokaciju na traci za brzo pokretanje. Zatim, kada je prvi put otvorite, bićete upitani da podesite poštansko sanduče na veb lokaciji.

Kada dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na svoju lokaciju, može biti korisno da uključite vezu do nje na traci za brzo pokretanje, tako da postane pristupačna osobama koje koriste lokaciju. Nakon prvobitnog instaliranja podrazumevano je uključena na traci za brzo pokretanje u okviru Nedavno.

Veza „Poštansko sanduče“ navedena u okviru „Nedavno“ u oblasti „Brzo pokretanje“

Međutim, ona može imati više smisla ako joj date „trajno“ mesto na traci za brzo pokretanje.

Napomena:  Veze za brzo pokretanje se uvek mogu ukloniti ili prerasporediti. Koraci uključeni u ovaj odeljak jednostavno pomeraju vezu Poštansko sanduče iz naslova Nedavno.

Da biste premestili vezu u aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na traci za brzo pokretanje:

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Uredi veze.

 2. Prevucite vezu Poštansko sanduče na lokaciju na kojoj želite da bude navedena na traci za brzo pokretanje.

 3. Kliknite na X sa desne strane na vezi Nedavno vezu da biste je uklonili sa trake za brzo pokretanje.

  Premeštanje veze „Poštansko sanduče“ i brisanje veze „Nedavno“ u oblasti „Brzo pokretanje“

  Napomena:  Ako su druge veze navedene ispod Nedavno, možda ima više smisla da ih ostavite na traci za brzo pokretanje, nego da ih uklonite.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Pošto dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na svoju lokaciju, sledeći korak je da podesite samo poštansko sanduče na veb lokaciji. Potrebno je da uradite izvršite ovaj korak.

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Poštansko sanduče.

 2. Kada je poštansko sanduče na veb lokaciji kreirano, ponovo kliknite na poštansko sanduče na traci za brzo pokretanje, a zatim na stranici Exchange Centar administracije odaberite stavku Jezik i Vremenska zona.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste dovršili podešavanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Može potrajati i do 30 minuta da biste dovršili ovaj proces podešavanja. Kada je poštansko sanduče na veb lokaciji potpuno konfigurisano, e-poruka se šalje svima na listama lokacije Podrazumevani vlasnici i Podrazumevani članovi. Dok čekate, možete da nastavite da koristite svoju lokaciju.

Napomena: Ako imate više domena, poštansko sanduče lokacije koristi domen naveden kao podrazumevani domen.

Ako osoba koje će koristiti poštansko sanduče na lokaciji takođe koristi Outlook, postoje neke stvari koje dodatna podešavanja. Da biste videli koje verzije programa Outlook su podržani i da biste razumeli kako da dodate korisnike u SharePoint grupe u vidu da ih za pristup poštanskom sandučetu na lokaciji u programu Outlook, pogledajte članak Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Saveti: 

 • Da li želite da delite poštansko sanduče na veb lokaciji sa drugima? Kliknite na dugme Deli u gornjem desnom uglu lokacije, a zatim unesite imena ili e-adrese osoba koje želite da pozovete.

 • Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

Takođe pogledajte

Korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za koordinisanje e-pošte tima

Korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za saradnju na dokumentima

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×