Dodavanje nove alatke u Groove radni prostor

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako vaša uloga radnog prostora ima dozvolu „Dodavanje alatke“, u Groove radni prostor možete dodati nove alatke. Alatke dostupne za dodavanje u radni prostor zavise od verzije radnog prostora. Neke alatke su dostupne samo u radnim prostorima verzije 2010, a neke samo u radnim prostorima verzije 2007.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Dodavanje standardne alatke

Traženje drugih alatki

Osnovni podaci o verzijama alatki

Dodavanje standardne alatke

Možete dodati razne standardne alatke za produktivnost. Sadržaj u ovim alatkama je sinhronizovan sa članovima radnog prostora.

Na kartici Radni prostor kliknite na dugme Dodaj i izaberite željenu alatku.

Vrh stranice

Traženje drugih alatki

Dodatne alatke možete potražiti u lokalnoj fascikli „Predlošci alatki“ ili na mrežnom deljenom resursu.

  1. Na kartici Radni prostor kliknite na dugme Dodaj i izaberite stavku Potraži alatke...

  2. Izaberite željeni predložak alatke i kliknite na dugme Otvori .

Vrh stranice

Osnovni podaci o verzijama alatki

Neke alatke je moguće dodati samo u radne prostore koji su kreirani pomoću trenutne verzije programa SharePoint Workspace. Ako neku od tih alatki pokušate da dodate u radni prostor kreiran u starijoj verziji (na primer Groove 2007), prikazuje se poruka koja vam saopštava da radni prostor ne može da podrži alatku koju pokušavate da dodate. Na raspolaganju su vam sledeći izbori:

  • Nadogradnja radnog prostora pomoću povećavanja zahteva za verziju za dodavanje novih alatki u radni prostor.

  • Molba članu radnog prostora koji još nije izvršio nadogradnju na trenutnu verziju da doda alatku.

Nadogradnja zahteva za verziju za dodavanje novih alatki u radni prostor

Ako nadogradite zahteve za verziju za dodavanje novih alatki u radni prostor, svi članovi će morati da imaju izabranu verziju programa SharePoint Workspace da bi mogli da vide sadržaj u novim alatkama koje su dodate u radni prostor. Ako niste sigurni da li svi članovi mogu da izvrše nadogradnju programa SharePoint Workspace u ovom trenutku, ne menjajte ovu postavku.

  1. Na traci za pokretanje kliknite desnim tasterom miša na radni prostor i izaberite stavku „Svojstva“.

  2. Na kartici „Opšte postavke“, u okviru Pri dodavanju alatki, koristi one koje su objavljene sa verzijom programa Groove, u padajućem meniju izaberite željenu verziju.

  3. Kliknite na dugme U redu.

Osnovni podaci o molbi drugom članu radnog prostora da doda alatke iz starije verzije programa Groove

Ako želite da dodate stariju verziju alatke i izbegnete nadogradnju radnog prostora, možete da zamolite člana radnog prostora koji još nije izvršio nadogradnju na trenutnu verziju programa SharePoint Workspace da doda alatku umesto vas. Razmotrite upućivanje ovog zahteva posebno u slučajevima kada znate da neki članovi radnog prostora nisu u mogućnosti da izvrše nadogradnju u tom trenutku.

Ova mogućnost je najbolja ako član kog ste izabrali za zahtev koristi verziju softvera koja odgovara trenutnoj verziji radnog prostora. Na primer, ako je zahtev za verziju za dodavanje novih alatki (kao što je postavljeno u svojstvima radnog prostora) trenutno postavljen na verziju 2007, izaberite člana radnog prostora koji trenutno koristi Groove 2007. Verziju koju Groove član trenutno koristi možete videti tako što ćete otvoriti svojstva kontakta tog člana: kliknite desnim tasterom miša na člana i izaberite stavku Svojstva. Trenutnu verziju za člana potražite na kartici „Opšte postavke“ dijaloga Kontakt.

Pošaljite poruku članu da biste uputili zahtev.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×