Dodavanje nekog od slajdova u biblioteku slajdova

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Biblioteke slajdova SharePoint dostupna je samo u SharePoint 2010. Dodatne informacije potražite u članku obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u programu Microsoft SharePoint 2013.

U biblioteci slajdova je na specijalan tip biblioteke u Microsoft Office SharePoint Server 2007 koje možete da koristite za deljenje i ponovnu upotrebu Microsoft Office PowerPoint 2007 slajdova na centralnoj lokaciji.

Napomena: Da skladištite, delite i ponovo koristi slajdove u biblioteci slajdova, na računaru morate imati Microsoft Office PowerPoint 2007 instaliran. Biblioteke slajdova podržava samo PowerPoint 2007 .pptx datoteke koje sadrže više slajdova ili .ppt datoteke koje sadrže samo jedan slajd.

Ako u biblioteci slajdova već nisu kreirani za lokaciju, prvo morate da kreirate biblioteku slajdova u Office SharePoint Server 2007 pre nego što možete da dodate Office PowerPoint 2007 slajdove na njega. Više informacija o kreiranju u biblioteci slajdova u Office SharePoint Server 2007potražite u članku Kreiranje biblioteke slajdova.

Kada se kreira u biblioteci slajdova, možete da dodate Office PowerPoint 2007 slajdove da biste ga ako imate dozvole za doprinos za biblioteku. Možete da otpremite pojedinačne slajdova ili u celoj prezentaciji datoteku u biblioteci. Kada otpremite cele prezentacije u biblioteci slajdova, slajdovi automatski razdvojeni su iz prezentacije u pojedinačne datoteke u biblioteci. Nakon što slajdove su dodate u biblioteku, podrazumevani prikaz prikazuje sličicu i svojstva za svaki slajd.

Nakon što dodate slajdova u biblioteci slajdova, možete da iskoristite standardne funkcije Većina biblioteka. Na primer, možete da pratite verzije, koristite prijavljivanja i odjavljivanja i uključite odobrenje da biste upravljali prelaz sa radnim verzijama konačna slajdove. Pronađite više informacija o uređivanju, deljenje i upravljanje datotekama u bibliotekama u odeljku Takođe pogledajte .

Važno: Izbegavajte kreiranje fascikle u biblioteci slajdova ako znate taj sadržaj sa ove lokacije će biti primenjeno na drugoj farmi ili kolekcija lokacija tako što ćete za raspoređivanje sadržaja. Lokacije koje sadrže biblioteke slajdova sa fasciklama ne možete uvesti ili izvesti.

Dijalog „Objavljivanje slajdova“

 1. Na traci za brzo pokretanje kliknite na vezu za biblioteku slajdova koje želite da dodate slajdove.

  Ako ime biblioteke ne pojavi, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime biblioteke.

 2. Kliknite na dugme Otpremi Meni „Otpremanje“ , a zatim izaberite stavku Objavi slajdove.

  Napomena: Ako imate instaliran Office PowerPoint 2007 , program se otvara i pojavljuje se dijalog " Potraži ".

 3. Izaberite PowerPoint prezentaciju koja sadrži slajdove koje želite da dodate u biblioteku slajdova.

 4. U dijalogu Objavljivanje slajdova potvrdite izbor u polju za potvrdu pored slajdova koje želite da objavite u biblioteci slajdova.

  Da biste izabrali sve slajdove, izaberite stavku Izaberi sve.

 5. Kliknite na dugme Objavi.

Kada objavite slajdove u biblioteci slajdova, možda će biti potrebno da promenite pregledač i osvežite Veb stranicu sa bibliotekom slajdova da biste prikazali nedavno dodate slajdove.

Savet: Slajdove možete da dodate i u biblioteku slajdova iz unutar Office PowerPoint 2007. Više informacija o ovome potražite u članku PowerPoint 2007Upotreba biblioteke slajdova za deljenje i ponovnu upotrebu PowerPoint slajdova.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×