Dodavanje na SharePoint stranici kanala u timovima

Dodavanje na SharePoint stranici kanala u timovima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje SharePoint stranice je sjajan način da dele ideje pomoću slike, video zapisa, veze, dokumente i još mnogo toga. Ako koristite Microsoft timovima, objavljivanje stranice možete dodati na kartici u timovima kanala. Članovi tima mogu da biste prikazali stranicu i dodavanje komentara u timovima, ali možete da uredite stranicu samo na lokaciji tima.

Napomene: 

  • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za rano izdanje ili ciljni izdanje programa. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

  • Možete dodati samo kartice u timovima koje ste omogućili članovima tima da biste to uradili. Ako ne možete da dodate na karticu, a zatim razgovarati obratite se vlasniku tima.

Dodavanje stranice na karticu

  1. U timovima, izaberite + na traci kartice.

  2. Izaberite karticu SharePoint .

  3. Izaberite stranicu ili vesti objavljene poruke da biste prikazali na karticu

    SharePoint kartica stranice

  4. Uverite se da u polju za potvrdu za Objavljivanje na kanal o ovoj kartici je izabrana ako želite da obavestite tim u poruku da ste dodali ovu karticu suprotnom, opozovite ga.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena: Možete da izaberete samo jednu stranicu po karticu. Možete da ponovite ovu proceduru da biste dodali više kartica za više stranica.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×