Dodavanje lokacije tima vesti u timovima kanala

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Teams je na osnovu ćaskanje radnog prostora koji spaja osobe, razgovori, sadržaj i alatke za olakšali saradnju.  Kada kreirate tima, kreiranje ili povezivanje sa postojećom grupom Office 365 i u grupi dobije SharePoint lokaciji tima. SharePoint lokacija tima uključuju vesti funkcijakoje vam omogućavaju da bi vaš tim u toku, kao i učestvuju ih sa ili najinteresantnije priča. Da biste dodatno poboljšali saradnju, možete da konfigurišete Microsoft timovima kanala koji je povezan sa lokacije tima da biste automatski prikazali vesti objave na lokaciji tima kao deo kanala razgovora.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Ova funkcija koristi SharePoint vesti konektora. Morate imati licence za Exchange Online da koristite bilo koju konektora.

Podešavanje vesti u timovima kanala

 1. U grupama, idite na tima i kanala gde želite poruke o objavama vesti da se pojavi. Opcionalno, možete da kreirate novi kanal za vaše objavljene poruke. Informacije o tome kako da to uradite potražite u članku timovima i kanala.

  Napomena: Kanal tima na koji želite da biste objavili novosti objave moraju biti povezani sa kojima se objavljuju objavama vesti lokacije tima.

 2. Kliknite na tri tačke (...) sa desne strane ime kanala, a zatim izaberite stavku linije spajanja.

  U dijalogu vesti konektor

 3. Pronalaženje SharePoint vesti, a zatim kliknite na dugme Dodaj. Ako ne vidite SharePoint vesti, potražite je pomoću polja za pretragu sa leve strane.

  U dijalogu vesti konektor

 4. Kliknite na dugme Instaliraj.

  U dijalogu vesti konektor

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  U dijalogu vesti konektor

  To je to! Sada, svaki put kada ste objavili objavu vesti na lokaciji tima, obaveštenje će se pojaviti kao deo razgovora sa timovima kanala.

  U dijalogu vesti konektor

Uklanjanje vesti sa timovima kanala

 1. U grupama, idite na tima i kanala mesto na koje želite da uklonite funkciju vesti.

 2. Kliknite na tri tačke (...) sa desne strane ime kanala, a zatim izaberite stavku linije spajanja.

 3. U okviru Upravljanje, kliknite na dugme Configured.

  U dijalogu vesti konektora

 4. Pronalaženje SharePoint vesti, kliknite na dugme 1 Configuredi zatim izaberite stavku Upravljanje.

  U dijalogu vesti konektor

 5. Kliknite na dugme Ukloni.

  U dijalogu vesti konektor

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×