Dodavanje liste za proveru u zadatak

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada počnete da planirate rad, možda listu stvari koje treba da pratite za svaki zadatak. Možete da dodate liste za proveru za zadatak će vam pomoći da ostali u toku sa liste obaveza.

Da biste dodali liste za proveru, izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, i zatim kliknite na dugme Dodaj stavke u okviru liste za proverui počnite da kucate na listi. Pritisnite taster Enter da biste dodali još jednu stavku liste.

Kliknite na dugme Dodaj stavke i otkucajte potvrdu stavke liste

Dodavanje stavke u liste za proveru

Podešavanje liste za proveru kao pregled zadataka radi lakšeg da biste videli šta radi je uključena u zadatak. Možete koristiti liste za proveru ili slika dokumenta/pregled, ali ne oba. Šta još možete koristiti da biste videli pregled zadataka?

Kliknite na dugme Prikaži na kartici da biste prikazali listu za proveru

Stvari Označi kao dovršeno iz prikaza table ih izborom dok radite. Koji su načini da ažurirate tok zadatka?

Kliknite na polje za potvrdu za označavanje zadatka kao dovršenog

Pretvaranje liste za proveru stavke u zadatka

Ako je stavka liste za proveru pokrene da biste dobili komplikovanija, možete da je pretvoriti u zasebnom zadatka u planu.

Izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, postavite pokazivač na stavku liste za proveru, a zatim odaberite stavku Podigni nivo.

podizanje zadatak

Brisanje stavke liste za proveru

Lista za proveru stavke mi više nisu potrebne? Izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, postavite pokazivač na stavku liste za proveru, a zatim odaberite Uklonite stavku liste za proveru.

Brisanje stavke u polju za potvrdu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×