Dodavanje kolone na listu zadataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda ćete hteti da hvatate dodatne informacije o zadacima u projektu, ali niste sigurni gde da dodate podatke. Da biste na listi zadataka na stranici Zadaci kreirali novu kolonu, kliknite na dugme Dodaj kolonu (+) na vrhu krajnje desne kolone liste zadataka. Ako su informacije koje planirate da hvatate Tekst, Broj, Datum i vreme ili Osoba ili grupa, možete da kliknete na tu opciju u listi. Ili, ako želite da hvatate informacije drugačijeg tipa, kao što je padajuća lista sa raznim opcijama, valuta ili hiperveza, možete da izaberete stavku Još tipova kolona i upotrebite okvir koji se pojavio da biste dodali novu kolonu.

Savet:  Takođe možete da kliknete na dugme Kreiraj kolonu u grupi Upravljanje prikazima, na kartici Lista da biste dodali novu kolonu.

Nakon što dodate kolone, možda ćete želeti da biste ga premestili ulevo ili udesno na listi zadataka. Da biste to uradili, izaberite stavku Izmeni prikaz, u grupi Upravljanje prikazima na karticu Lista . U odeljku kolone koristite padajuće liste Položaj sleva da prerasporedite kolone. Više informacija o menjanju prikaza potražite u članku Kreiranje, promena ili brisanje prikaza liste ili biblioteke.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×