Dodavanje klipova u Clip Organizer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Clip Organizer možete da koristite za prikupljanje i uskladištili sopstvene fotografije, animacije, video zapise i druge medijske datoteke.

Kada prvi put otvorite Clip Organizer, možete odabrati da je skeniranje fotografije i druge medijske datoteke na vašem računaru, a zatim organizovanje datoteka pronađe u različite kolekcije tako da ih kasnije lakše pronašli. Clip Organizer ne zapravo kopiranje ili premeštanje datoteka na računaru. Umesto toga, Clip Organizer ostavlja datoteke na njihovu prvobitnu lokaciju i jednostavno kreira prečice za datoteke u fasciklama za kolekcije. Ove prečice vam omogućavaju da pregledate, otvorite ili Umetanje datoteke bez potrebe da biste otišli na instaliranu lokaciju.

Možete da dodate klipove sebe ili odaberite stavku da biste dozvolili programu Clip Organizer Skeniraj u potrazi za nove klipove kad god to želite.

Kriterijum za automatsko organizovanje

Možete prepustiti programu Clip Organizer automatski sakuplja i dodaje klipove; možete da odlučite koje fascikle i disk jedinice će skenirati za nove klipove. Možete da dodate klipove sami navesti tačno koji klipove da biste dodali.

Saveti za pravljenje nove klipove lakšim za pronalaženje

Postoji nekoliko načina da biste olakšali pronalaženje klipove.

  • Clip Organizer automatski se dodaju određene ključne reči medijske datoteke – na primer, ime ili oznaku tipa datoteke. Možda ćete želeti da izmenite, brisanje ili dodajte nove ključne reči, jednom ili više klipova da biste se uverili da kasnije možete da pronađete klipove.

  • Kada dodate klipove, Clip Organizer kreira kolekciju fascikli koje se zovu po fascikli na vašem računaru gde su pronađeni klipovi. Možete da dodate klipove u više kolekcija, ili premestite klipove iz jedne kolekcije u drugu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×