Dodavanje ili uklanjanje članova iz deljenog poštanskog sandučeta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pošto ste kreirali deljeno poštansko sanduče, možda ćete morati da biste ažurirali listu korisnika koji mogu da pristupe deljeno poštansko sanduče. Ova tema objašnjava kako da dodate i uklanjanje članova iz deljenog poštanskog sandučeta.

Dodavanje članova deljeno poštansko sanduče

 1. U Office 365 centru administracije, izaberite stavke grupa > Deljeni Poštanski sandučići.

 2. Izaberite deljeno poštansko sanduče koje želite da dodate članove.

 3. U oknu sa detaljima pored članova, izaberite stavku Uredi.

 4. Dodirnite dugme " Dodaj članove " na vrhu.

 5. Ako imate samo nekoliko korisnika u vašoj organizaciji svi korisnici će prikaza možete da izaberete u polju za potvrdu pored imena.

  U suprotnom, otkucajte svoje ime ili e-adresu u polje za pretragu , a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu pored njegovog imena.

 6. Izaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali članove koji ste dodali. To može potrajati do 60 minuta za deljeno poštansko sanduče da se pojavi za korisnike u programima Outlook i Outlook na Vebu.

Uklanjanje članova iz deljenog poštanskog sandučeta

 1. U Office 365 centru administracije, izaberite stavke grupa > Deljeni Poštanski sandučići.

 2. Izaberite deljeno poštansko sanduče koje želite da uklonite članove iz.

 3. U oknu sa detaljima pored članova, izaberite stavku Uredi.

 4. Ako deljeno poštansko sanduče je samo nekoliko članova, svi će prikazati ovde i možete da uklonite korisnika tako što ćete kliknuti na ikonu Izbriši (x) pored korisnika e-adrese.

  U suprotnom, otkucajte svoje ime ili e-adresu u polje za pretragu članovi, a zatim kliknite na ikonu Izbriši (x) pored korisnika e-adrese.

 5. Izaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali ste uklonili članove. To može potrajati do 60 minuta za deljeno poštansko sanduče da uklonite za korisnike u programima Outlook i Outlook na Vebu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×