Dodavanje gostiju timu u timove

Dodavanje gostiju timu u timove

Prvo što treba da znate, morate da budete vlasnik tima da biste dodali gosta u timove (pogledajte i Postavljanje dozvola za gosta).

Ponekad ćete želeti da sarađujete sa osobama koje nisu u organizaciji vašeg tima. Često to radite u e-poruci, ali ako želite da sarađujete sa njima u timovima, možete da ih dodate kao gosta. Gosti imaju manje mogućnosti od članova tima ili vlasnika tima, ali još uvek postoji mnogo toga što mogu da urade. Za dublji izgled pogledajte mogućnosti gosta u timovima.

Napomena: Pre nego što gosti mogu da se pridruže timu, administrator mora da omoguжi pristup gostu u timove. Ako ne možete da dodate gosta, obratite se administratoru.

Evo kako da dodate gosta i radite sa njima u timovima.

Dodavanje gosta u tim

Gosti moraju da imaju Office 365 poslovni ili školski nalog. Ako gost još uvek nema Microsoft nalog povezan sa svojom e-adresom, one će biti usmereno na kreiranje za besplatnu.

Da biste dodali goste timu u timove:

 1. Izaberite timove Dugme „Teams“ i idite na tim na listi tima.

 2. Izaberite Više opcija Dugme „Još opcija“ Dugme „Još opcija“ Dodaj člana.

  Dodavanje članova timu u timovima

 3. Unesite e-adresu gosta. Svako ko ima poslovni ili korisnički nalog e-pošte, kao što su Outlook, gmail ili drugi, može da se pridruži timu kao gost.

  Napomena: Ako primite grešku prilikom pokušaja dodavanja gosta, vaša organizacija ne dopušta gostima. 

 4. Dodajte ime gosta. Izaberite stavku Uredi informacije o gostu Dugme "Uredi ime gosta" i otkucajte im prepoznatljivo ime. Obavezno koristite vreme da to uradite – trebaće vam pomoć IT administracije da biste to uradili kasnije.

  Uredite informacije o gostima u timovima.

 5.  Kliknite na dugme Dodaj. Gosti će dobiti dobrodošao poziv za e-poštu koji obuhvata neke informacije o pridruživanju timovima i tome Šta je iskustvo gosta

  Sada kada se sve to završi, sledeća stvar koju ćete da uradite je da postavljate dozvole za goste.

Napomena: Kada dodate gosta, na karticu profila se dodaje samo ime. Da biste dodali ili promenili druge informacije (na primer, broj telefona ili zvanje), moraćete da se obratite IT administratoru.

Identifikovanje gostiju u timu

Da biste videli da li tim ima goste, samo pogledajte ispod naslova gde se pojavljuje ime tima.

Zaglavlje kanala upućuje na gosta u grupi

Možete da vidite da li je neko gost tako što ćete pogledati gde se pojavljuje ime: reč "gost" se pojavljuje posle njega. Na kartici članovi u timu možete da vidite uloge. Idite na ime tima i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ Dugme „Još opcija“ Upravljajte timom , a zatim članove.

Prebacivanje naloga gosta u timove

Idite u meni nalozi sa leve strane slike profila na vrhu aplikacije, a zatim odaberite željeni nalog tima ili gosta.

Vlasnici tima mogu da postavljaju dozvole gosta, ali samo iz radne površine ili Veb aplikacije.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×