Dodavanje dodatu vrednost (PDV) porez na svojim fakturama u Microsoft Invoicing

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako vi ili klijentima u zemlji koja koristi vrednosti porez na dodatu (PDV), kao što su Ujedinjeno Kraljevstvo, Microsoft Invoicing izračunava PDV-a za vas i odnosi se na iznos na svojim fakturama.

Snimak ekrana: Izračunavanje PDV-a u programu Microsoft fakturisanje

Porez razloga, morate navesti i vaš broj registracija PDV-a u postavkama za fakturisanje.

Snimak ekrana: promena stopu PDV-a u postavkama

Ne možete da dodate ili uklonite stope PDV-a, ali možete da promenite podrazumevani stopu PDV-a u postavkama. Podrazumevano, fakturisanje koristi uslugu da biste proverili valjanost PDV registraciju brojeve, ali preporučujemo vam da pročitate VIES Odricanje odgovornosti objavljuje Evropska komisija. Ako odaberete da biste onemogućili uslugu, morate da proverite sve brojeve registracija PDV-a.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×