Dodavanje aplikacije na lokaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacije za SharePoint su mali, lako za upotrebu, samostalno aplikacije koje su izvršavanje zadataka ili određene poslovne potrebe. Možete da dodate aplikacije na lokaciju da biste ga prilagodili sa određene funkcionalnosti ili da biste prikazali informacije kao što su vreme i troškovi praćenja. Ili možete da dodate aplikacije koje su izvršili razne zadatke zasnovane na dokumentu. Takođe možete da dodate aplikacije koje prikaza vesti ili informacije iz Veb lokacijama nezavisnih proizvođača ili da se povežete sa društvenim Veb lokacije.

Možda ćete moći da dodate aplikacije lokaciji iz različitih izvora. Na primer, ako vaša organizacija je razvila prilagođenih aplikacija za unutrašnje poslovnim korisnicima, možete ih iz kataloga aplikacija u vašoj organizaciji tako što ćete potražiti aplikacije u okviru Iz vaše organizacije. Takođe možete kupiti aplikacije od nezavisnog proizvođača projektantima pregledanjem SharePoint prodavnice. Ako ste radili sa prethodnim verzijama programa SharePoint, imajte na umu da osnovne funkcije kao što su liste i biblioteke dokumenata u SharePoint sada se smatraju „ugrađene aplikacije” i možete da ih dodate pomoću komande " Dodaj aplikaciju ".

Dodavanje aplikacije na lokaciju

 1. Na lokaciji gde želite da dodate aplikaciju idite na postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ i zatim kliknite na dugme Dodaj aplikaciju.

 2. Na stranici vaše aplikacije, uradite nešto od sledećeg:

  Da biste izvršili sledeću radnju

  Uradite sledeće

  Dodavanje ugrađenih SharePoint aplikaciju, kao što su biblioteke dokumenata

  1. U polju za pretragu otkucajte ime ugrađenu aplikaciju koju želite da dodate (na primer, biblioteke dokumenata). Pritisnite taster ENTER.

  2. Kliknite na aplikaciju da biste je dodali, a zatim unesite sve potrebne informacije.

  Za više informacija o radu sa uobičajenim ugrađene aplikacije, pogledajte:

  Korisno je znati:

  • Možete da dodate više instanci napravi u aplikaciji na lokaciji različitim treba.

  • Morate imati barem dizajner privilegije da biste dodali ugrađene aplikacije.

  Dodavanje aplikacije iz vaše organizacije

  1. Izaberite stavku iz vaše organizacije.

   Brzo pokretanje trakasti grafikon iz vaše organizacije istaknuta
  2. Potražite filtrirane liste aplikacija i izaberite onaj koji želite da dodate.

  Preuzmite aplikaciju iz SharePoint prodavnice

  1. Izaberite stavku SharePoint prodavnica.

   Prikaz izbor aplikacije SharePoint prodavnice
  2. Kada budete upitani da li želite da verujete aplikaciji, Pregledajte informacije o tome šta aplikacije će uradite, a zatim izaberite stavku Pouzdana je da dodate aplikaciju.

  3. Na stranici SharePoint skladište koristite kategorije sa leve strane da biste filtrirali izbora i pronađite aplikaciju koju želite.
   Ili, ako znate ime ili oznaku za aplikaciju koju želite, možete otkucati to u polje za pretragu i potražite ga direktno.

  4. Izaberite aplikaciju koju želite da dodate. Kliknite na dugme Detalji ili Kritike da biste saznali više o toj aplikaciji.

  5. Ako kupujete ove aplikacije, koristite padajuće liste u okviru cena da biste naveli da li da kupujete za upotrebu, za nekoliko osoba. Ako je potrebno, navedite broj korisničkih licenci koje želite da kupite.

  6. Da biste kupili aplikaciju, kliknite na dugme Kupi. (Ako je aplikacija besplatna, kliknite na dugme Dodaj.)

  7. Pratite korake da biste se prijavili pomoću Microsoft naloga da biste kupili aplikaciju.

  8. Kada budete upitani da li želite da verujete aplikaciji, pregledajte odredbe & uslove i izjavu o privatnosti programera aplikacije, a zatim kliknite na dugme Pouzdana je.

  9. Aplikacija će se pojaviti na stranici "sadržaj lokacije". Možete otići u aplikaciju tako što ćete kliknuti na nju na stranici sadržaj lokacije koji će vas odvesti do aplikacije.

   Korisno je znati:

   • Morate imati dozvole puna kontrola da biste dodali aplikacije iz SharePoint prodavnice. Već ste ovo ako ste vlasnik lokacije.

   • Microsoft nalog nije isto što i poslovni ili školski nalog povezan sa Office 365. Ako ste klijent usluge Office 365 i već nemate Microsoft nalog, možete da se upišete za jedan pomoću Office 365 e-adrese.

   • Neke aplikacije u SharePoint prodavnici su besplatne, dok su ostale dostupne za kupovinu.

   • Ako vaš administrator nije konfigurisao lokaciju da biste dozvolili korisnicima da kupite aplikacije, možda ćete i dalje moći da biste zatražili aplikacije. Osobe u organizaciji koja upravlja lokaciji katalog aplikacija može da odobrite ili odbijete zahteve za kupovinu aplikacije.

Nakon što ste instalirali aplikaciju, da dobijete sa njim pomoću stranice "sadržaj lokacije". Idite na postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , kliknite na sadržaj lokacije, a zatim izaberite aplikaciju da biste prikazali stranicu aplikacije.

U zavisnosti od toga šta zadataka aplikacije izvršava, to može da uradite stvari kao što je Dodavanje komandi na traci u bibliotekama, Dodavanje komandi na funkcionalnost oblačiću stavki u listama ili bibliotekama ili može da uključuje segmenta aplikacije možete da dodate na stranicu.

Sledeći koraci i srodni zadaci

Dodavanje segmenta aplikacije na stranicu

Pronalaženje pomoći za SharePoint aplikaciju koju ste instalirali

Nadgledanje aplikacije za lokaciju

Uklanjanje aplikacije sa lokacije

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×