Dodatne funkcije Yammer (Yammer administracije vodič)

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ove dodatne funkcije pomažu u upravljanju administratorskim privilegijama i integracije preduzeća za Yammer.

Ovaj članak je deo Vodič za Yammer administratore

Podešavanje mreže Yammer

Upravljanje Yammer korisnika

Praćenje podataka na mreži Yammer

Dodatne funkcije Yammer    

Yammer bezbednost FAQ

Lista za proveru tehničke spremnosti za Yammer

Grupa administratorskim privilegijama

Administratori grupe možete da podesite određene opcije za grupu su administrator. Verifikovan administratori takođe imati pristup ove opcije za sve grupe. Administratori mreže imaju pristup ove opcije za javnu grupe, ali možete da pristupite samo privatne grupe pripadaju. Ove opcije možete da pristupite tako što ćete navigacija na bilo koju stranicu grupe i kliknuti na dugme postavke, koja se nalazi na top‐right stranice.

 • Slika grupe:    Otpremanje slike za vašu grupu.

 • Grupisanje ime:    Ovde podesite ime grupe.

 • Opis:    Opis grupe koje će biti prikazane u ostale mreže.

 • Člana upravljanja:    Ovde, možete da dodate ili uklonite članove i administratore.

 • Opcija za sadržaj:   

  • Objave:    Administratori grupe mogu da objave koje će biti isporučen svi članovi grupe.

  • Zvanično sadržaja:    Administratori grupe možete da označite beleške i datoteke kao zvanični. Ovo signal drugim korisnicima da je za dozvoljavanje verziju dokumenta. Takođe zaključava nadole sadržaj tako da samo administratori (grupa ili mreže) i vlasnik dokument možete da uređujete sadržaj. Zvanično sadržaj takođe izložene unutar sadržaja direktorijuma i je uspešniji u rezultatima pretrage.

  • Sadržaja moderacija:    Administratori grupe možete da izbrišete sve poruke, datoteke ili poruku iz grupe tako što ćete navigacija stavke u pitanju i izabrati stavku Izbriši.

 • Ko može da prikaže sadržaj:    Ovde, administratori grupe može da Uključi/isključi privatnost grupe. To utiče na ko može da prikaže sadržaj u okviru grupe. Grupu članova arenotified svaki put kada se menja u grupi privatnosti.

 • Da se pridruže ovu grupu:    Ovde, možete da kontrolišete kako članovi mogu da se pridruže grupi. Za javnu grupe, možete da ograničite članstvo odobrenje administratora ili Dozvoli svim korisnicima na mreži da biste se pridružili. Za privatne grupe, možete da zahteva odobrenje administratora ili da dozvolite postojeće članove da biste pozvali druge korisnike.

Enterprise integracije

* Samo verifikovan administracije

Yammer pruža mnoštvo integracije da biste se uverili da je mreža dostupne svima, i lako se pristupa dok druge aplikacije za mobilne i društvene. Ako ste zainteresovani za bilo koju od integracije ispod, pogledajte Yammer centar za projektante više detalja.

Sinhronizacija direktorijuma

Yammer sinhronizacija direktorijuma uslužni sinhronizuje korisnici u vašoj mreži Yammer sa postojeće strukturu direktorijuma preduzeća. Možete da ga koristite za upravljanje članstvo Yammer mreže. Kada ste podesili sinhronizacija direktorijuma, korisnici će biti dodati ili ukloniti automatski kada dodate ili uklonite ih direktorijum kompanije.

Važno: 

Aktivnosti tokova

Yammer Aktivnosti tokova agregaciju aktivnosti priča iz velikog broja poslovne aplikacije. Istaknuto integracija partneri uključuju NetSuite Zendesk, polje, TripIt, Badgeville i Expensify. Ove integracije isporučila aktivnosti priča identifikatora unutar Yammer, gde korisnici mogu serendipitously da otkriju kolega na čemu rade u aplikacije nezavisnih proizvođača.

Office 365 prijavljivanje za Yammer (preporučuje se)

I olakšali za korisnike sa na isti utisak pri prijavljivanju za Office 365 i Yammer. Korisnici Office 365 i Yammer možete da koristite isti nalog za prijavljivanje za obe usluge. Možete da uključite jedinstveno prijavljivanje (SSO) za Office 365 i da koristite umesto Yammer SSO u većini slučajeva. Više informacija potražite u članku Office 365 prijavljivanje za Yammer.

Jedinstveno prijavljivanje (SSO)

Yammer nudi integracija jedinstveno prijavljivanje (SSO) da biste pristup Yammer mreže neometano i lak za sve korisnike. Yammer SSO servera povezuje sa serverom postojeće SAML‐based SSO za automatsko prijavljivanje korisnika na osnovu vaše mehanizme potvrde identiteta. Ako Office 365 prijavljivanje za Yammer ne rade za vas, možete da koristite Yammer SSO.

Važno: 

Korisnicima bez e-poruke

Uključite sve članove tima na Yammer, bez potrebe poslovne e-pošte. Pomoću portala za SSO, vašeg preduzeća može da se identifikujete employee‐specific osim e-pošte za prijavljivanje.

Yammer za SharePoint

Uvećavanje stepen SharePoint sa Yammer i uključivanje poslovne komunikacije u društvenim mobilni i zanimljiviji iskustvo. Dodajte Yammer feedova na SharePoint lokacije pomoću Yammer ugradi. Pogledajte članak Umetanje Yammer feeda na SharePoint lokaciji.

Važno: Aplikacija Yammer za SharePoint 2013 će biti obustavljene i će prestati sa radom na 15 septembra 2015. Yammer Veb segment za SharePoint 2010 će biti obustavljene i će prestati sa radom na 15 mart 2016. Yammer ugradi će biti naše rešenje za jedinstveno da integrišete Yammer feedova u sistemu SharePoint. Pročitajte objavu na Office 365 mrež ili Pročitajte Vodič za migraciju da biste ugradili Yammer za SharePoint 2013.

Yammer za Salesforce.com

Yammer za integraciju Salesforce.com automatski isporučuje Salesforce CRM aktivnost da Yammer u real‐time. Možete pratiti napredak Salesforce objekti naloge, mogućnosti za poslovanje, potencijalnih klijenata, a kampanje unutar Yammer i odmah sarađujete sa kolegama na poslu iz bilo kog drugog odeljenja. Više informacija potražite u članku Yammer i Salesforce.com integracija uzorak koda rešenja.

Yammer ugrađivanje i povezivanje Yammer

Yammer Povezivanje je host za društvene plug‐ins koja vam daje fleksibilnost da proširite Yammer društvene funkcionalnost preko poslovne aplikacije. Yammer ugrađivanje isporučuje Yammer feedova u postojeće poslovne aplikacije, kao što je na intranetu preduzeća, CRM alatke ili sistemi za upravljanje sadržajem.

Vodič za REST API

Obezbedite HTTP interfejs funkcije dostupne u Yammer Veb aplikacije. Pronalaženje informacija o REST API za Yammer.

Yammer za Dynamics CRM

Integracija Yammer sa Microsoft Dynamics CRM Online da biste dodali na postojeću CRM alatku i ubrzavanje saradnju društvenih slojeva. Idite na Dynamics CRM centar za resurse da biste Instalirali Yammer za rad sa Dynamics CRM Online.

Yammer App direktorijuma

Pogledajte ovaj sveobuhvatan spisak svih Yammer aplikacije u Katalog aplikacija.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Vodič za Yammer administratore

Yammer centar administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×