Dodajte korake, značaj, beleške i oznakama zadatke

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dodajte korake

Ako imate zadatak koji će trebati dosta vremena ili napor, možete da dodate korake da biste podeliti na više male korake. Da biste dodali koraka:

  1. Izaberite zadatak da biste otvorili prikaz detalja.

  2. Izaberite stavku + Dodaj korak i počnite da kucate da biste kreirali prvi korak. Pritisnite taster Enter da biste sačuvali novi korak.

  3. Da biste dodali dodatne korake, izaberite stavku + sledeći korak, počnite da kucate da kreirate na sledeći korak, a zatim pritisnite taster Enter da biste je sačuvali.

Brojač ispod imena svakog zadatka prikazuje ukupan broj koraka zadatka sadrži i koliko njih su dovršeni. 

Označavanje kao važno

Označite visokog prioriteta zadatke kao što je važno da biste olakšali da ih pronađete i da ih dodate na listu važnih zadataka.

Da biste označili zadatka kao važnog, pronađite je na listi zadataka i izaberite ikonu u obliku zvezde Označavanje kao važno .

Možete da premestite sve zadatke označene kao važne na vrh liste zadataka tako što ćete izabrati Sortiranje Sortiranje na vrhu liste i važnost.

Napomena: Takođe možete da sortirate listu zadataka po Krajnji rok, dovršeno, po abecednom reduili datum kreiranja.

Dodavanje beleški

Koristite beleške da biste dodali dodatne informacije za zadatak. Da biste dodali belešku, izaberite zadatak da biste otvorili prikaz detalja, a zatim potvrdite izbor u polju za Dodavanje beleške na dnu liste detalja. Otkucajte poruku, a zatim kliknite bilo gde u prozoru zadatka da biste sačuvali promene.

Dodavanje oznaka

Koristite #tags će vam pomoći da organizujete zadatke različitim listama. Na primer, ako radite na projektu sa zadacima koji se nalaze u više lista zadataka, dodajte oznaku kao što su #Project svih zadataka. Izaberite bilo koju #tag da biste videli sve zadatke, beleške i korake koje imaju oznaku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×