Dobijate poruke da kolekcije lokacija premašilo kvota njegove upotrebe ili da ga ponestaje resursa u SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada imate kolekciju lokacija koji se izvršava rešenja okruženja sandbox u sistemu SharePoint Online za Office 365, možete iskusiti neki od sledećih simptoma:

 • Dobijate sledeću poruku:

  • U kolekciji lokacija koja sadrži ova rešenja okruženja sandbox premašilo njen dnevni kvota upotrebe resursa.

 • Ako ste vlasnik kolekcije lokacija, dobićete e-poruku koja sadrži jednu od sledećih poruka:

  • Kolekcije lokacija ponestaje resursa za pokretanje prilagođeno korisniku rešenja. Ako vam istekle resursi, Prilagođeno korisniku rešenja može pokrenuti do sledećeg dana. Sledite vezu ispod SharePoint Veb lokaciji za upravljanje i nadgledanje upotrebe rešenja.

  • Kolekcije lokacija ima ponestaje resurse da biste pokrenuli prilagođeno korisniku rešenja. Prilagođeno korisniku rešenja neće funkcionisati do sledećeg dana. Sledite vezu ispod SharePoint Veb lokaciji za upravljanje i nadgledanje upotrebe rešenja.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda, u zavisnosti od Office 365 nudi da koristite.

Kupovina dodatnih licenci

Kada kupite dodatne licence, možete povećati kvota upotrebe resursa za vašu pretplatu.

Promena kvota upotrebe resursa za kolekciju lokacija

Da biste promenili kvote resursa servera za kolekciju lokacija, sledite ove korake:

 1. Prijavite se u Office 365 portal.

 2. U administracije padajuće liste, izaberite stavku SharePoint.

  SharePoint u Office 365 administracija padajuće liste

 3. U listu kolekcija lokacija, potvrdite izbor u polju za potvrdu koja je pored kolekcije lokacija čija kvota upotrebe resursa koji želite da promenite.

 4. Na traci, u grupi Upravljanje kliknite na dugme Resurs servera .

  Resurs servera u grupi upravljanje

 5. U dijalogu Podešavanje Resurs servera otkucajte vrednost u megabajtima (MB) koje želite za kvota upotrebe resursa u polje resursi i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

 6. Promene u kolekciju lokacija možda će biti potrebno malo vremena da se dovrše. Zeleni okretanjem točkićem se prikazuje sa desne strane kolekcije lokacija na listi da biste naznačili da operaciju i dalje u toku. Možete da vidite operacija bude dovršena kada točkić više neće biti prikazana.

Više informacija

Ovaj problem javlja ako kolekcije lokacija ponestaje njegove kvota upotrebe resursa ili kolekciju lokacija iscrpeo njegove kvota upotrebe resursa.


Kvota upotrebe kumulativne resursa za kolekciju lokacija SharePoint Online se vratite na nulu na kraju dana (24-časovni perioda). Na primer, pretpostavimo da kvota upotrebe resursa za kolekciju lokacija je podešen na 300. Ako navedeni prekoračenja je u periodu 24-časovni, kvota upotrebe akumulirani resursa koji se koristi se vratite na nulu na početku sledeći dan, a vi možete da pokrenete pomoću sandbox okruženja rešenja na kolekciji lokacija.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×