Dobijanje više sa Office 365 grupe u programu Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vaš tim koristi liste distribucije, deljenje datoteka i saradnju beležaka za završavanje poslova, onda ćete volite Office 365 grupe u programu Outlook. Office 365 grupe je moćna i produktivni platformu koja objedinjuje razgovore i kalendara iz Outlook, datoteke iz SharePoint, zadatke iz Planneri deljene OneNote beležnicu u jednom saradnju prostor za vaše tima.

Kada pratite grupu, e-poruke i poziva za sastanke se šalju direktno u prijemno poštansko sanduče. Ali takođe su uskladišteni u fascikli "grupe". Zato ne brinite slučajno brisanje nešto ili kreirate pravilo za premeštanje pošte u prijemnom poštanskom sandučetu u ličnu fasciklu. Brisanje iz prijemnog poštanskog sandučeta nakon što je za čitanje i znate da je i dalje kopiju bezbedno skladišti u fascikli pretraživanja grupe; Zapravo, sve poruke od početka grupi su uskladišteni u fascikli "grupe". Čak i ako niste član na početku, dobićete da biste videli ceo istoriju kada se pridružite.

Savet: Ako još niste počeli sa Office 365 grupe još uvek možda ćete želeti da prvo pročitate Prvi koraci uz Office 365 grupama u programu Outlook .

Saveti za kako da na najbolji način iskoristite Office 365 grupe u programu Outlook

 1. Korišćenje grupe kao i liste distribucije    Nove e-poruke i pozive za sastanak stizale u prijemno poštansko sanduče, a sve što ste poslali grupi će isporučena svima u grupi, kao i sa liste distribucije. Bilo koja verzija Outlook ili Outlook na vebu (ranije Outlook Web App) će raditi. Grupa e-adresa otkucajte u red za e-poruku da biste pokrenuli komunikaciju.

  Napomena: Kada kreirate grupu, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji sve grupni razgovori tako da svi članovi će primiti kopije grupne e-poruke u prijemnom poštanskom sandučetu.

 2. „Omiljeno” u grupu za brzi pristup    U Outlook 2016, vlasnik i/ili ste član grupe nalaze se na dnu okna za navigaciju. Kliknite desnim tasterom miša na grupu i kliknite na dugme Dodaj u omiljene lokacije da biste ga premestili na vrhu okna za navigaciju radi lakog pristupa.

  Listu omiljenih kontakata sa dve grupe istaknuta

  Dodavanje u omiljene lokacije takođe omogućava vam da pristupe sadržaju kada ste van mreže.

 3. Ne treba da biste premestili poruke u ličnu fasciklu    Kada pratite grupu, e-poruke i poziva za sastanke se šalju direktno u prijemno poštansko sanduče. Ali takođe su uskladišteni u fascikli "grupe". Zato ne brinite slučajno brisanje nešto ili kreirate pravilo za premeštanje pošte u prijemnom poštanskom sandučetu u ličnu fasciklu. Brisanje iz prijemnog poštanskog sandučeta nakon što je za čitanje i znate da je i dalje kopiju bezbedno skladišti u fascikli pretraživanja grupe; Zapravo, sve poruke od početka grupi su uskladišteni u fascikli "grupe". Čak i ako niste član na početku, dobićete da biste videli ceo istoriju kada se pridružite.

  Ako ne želite poštu da dolaze u prijemno poštansko sanduče, samo Prestani da pratiš iz grupe (ali ostanite spojena). Pošta će nastaviti da se isporučuju u fasciklu grupe, ali ne u prijemno poštansko sanduče.

 4. Lako planiranje grupu sastanaka    Bilo kom trenutku možete da odaberete neku od svojih grupa u oknu za navigaciju, videćete posebne grupe traci na vrhu ekrana. Otvorite kalendar da biste videli sve grupe sastanke planirane za mesec. Da biste otvorili grupu kalendara u:

 5. Jednostavno deljenje datoteka sa svima u grupi    Možete lako da otpremite deljene datoteke ili Prilaganje datoteka iz biblioteke u e-poruke. Zato što odgovarajuće dozvole su već podesili i primenjuje na sve članove grupe, ne morate da upravljate dozvolama na deljene datoteke. Da biste otvorili u grupu datoteka prostor na traci u grupama:

 6. Brzo da pristupite beležnicu tima    Koristite za hvatanje beležaka za tim razgovore, sastanke, planove i aktivnosti. Da biste otvorili beležnicu u grupu na traci u grupama:

  • Outlook 2016, izaberite stavku Početak > beležnicu.

  • Outlook na vebu, izaberite beležnicu.

 7. Pronađite šta tražite    Tražite sve sastanke na određene temi? Želite da pronađete beležaka iz prošle sedmice braon torba? Grupni razgovori, kalendar, datoteke i beležnicu su pretraživanja i dozvole se automatski podešavaju tako da svi članovi grupe možete da pronađete sve one tražite.

 8. Čitanje i odgovaranje brzo    Moderna razgovora iskustvo omogućava za brzo nazad i napred za razmenu poruka i niti razgovora tretiraju se kao tema u grupu. Laki poruka olakšava tima produktivnost smanjenjem potrebe za duge e-poruke.

 9. Preuzimanje socijalnog sa sviđanja i @mentions    Kao član grupe ideja? Reci. To je brz i lak (i možete da pozdravi stare + „1”). Želite da dobijete nečiju pažnju? Koristite @mention putem e-poruke i određene poruke idu u prijemno poštansko sanduče član grupe tako da oni mogli da pratite.

Povratne informacije, pitanja ili komentare?

Uživajte smo u Office 365 grupama. Javite se šta mislite. Slušamo povratne informacije i prioritet zahteve za tako obratite nam se na Predlog za Outlook.

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×