Dobijanje odgovora na pitanja o sistemu Office Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena:  U ovom slučaju formu najbolje funkcioniše za klijente koji koriste Office Online na lokaciji OneDrive.com. Ako u Office 365 usluzi ili na SharePoint lokaciji vaše organizacije koristite Office Online, koristite resurse podrške koje obezbeđuje vaša organizacija.

  1. Idite na Office Online zajednice i pretraživanje da biste saznali da li je već bio odgovoriti na vaše pitanje. Ne morate da budete prijavljeni na Potraži i potražite informacije.

  2. Ako ne vidite odgovor na vaše pitanje kliknite na dugme Učestvuj > Postavite pitanje i prosledite pitanje.

    Napomena:  Morate biti prijavljeni da biste objavili pitanje. Ako se prvi put prijavljujete u zajednicu, bićete usmereni na stranicu za dovršavanje profila.

Da biste objavili vaše pitanje, otkucajte pitanje ili problem u polje Naslov, a zatim popunite ostatak obrasca. Kada neko bude odgovorio na vaše pitanje, izaberite stavku Označi kao odgovor. To će pomoći drugima da brzo pronađu odgovor.

Za više informacija o korišćenju stranica zajednice idite na Učestvuj > Najčešća pitanja blizu vrha stranice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×