Dobijanje obaveštenja listu promena u SharePoint Online

Dobijanje obaveštenja listu promena u SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste ostali u toku kada SharePoint liste ili liste stavki promene, možete da kreirate obaveštenja. Možete podesiti obaveštenja za različite vrste informacija, tako da možete da saznate o promenama koja vas interesuje najviše. Na primer, možete da postavite upozorenja u SharePoint tako da dobijate obaveštenja o promenama u događaja u kalendar ili zadatak na listi zadataka. Možete takođe podesiti način isporuke tako da se obaveštenja pojavljuju kao poruke u prijemnom poštanskom sandučetu e-pošte ili tekstualne poruke na mobilni telefon, ako je lokacija postavljena tako. Ako imate dozvolu za Upravljanje obaveštenjima, možete da kreirate obaveštenje za drugu osobu tako što ćete uneti njegovo ili njeno informacije u polju Korisnici .

Kreiranje obaveštenja za listu ili stavku liste

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Kreiranje obaveštenja ili pretplata na RSS feed. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

 1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme Postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

 2. Da biste kreirali obaveštenja za za svaku stavku na listi, izaberite stavku. U suprotnom, kreirate obaveštenje je za celu listu.

 3. Na komandnoj traci kliknite na dugme, a zatim kliknite na dugme da biste prikazali dijalog Obavesti me kada se stavke promeneObavesti Me .

  Obavesti Me komande

  Ako nije vidljivo, uverite se da su za uređivanje liste ili niste izabrali jednu ili više stavki. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se Office 365 ili SharePoint administratora ili vlasnika lokacije ili liste.

 4. U odeljku Naslov obaveštenja promenite naslov za obaveštenje ako želite. Naslov se pojavljuje u redu za temu obaveštenja e-poruke i takođe se koristi za Upravljanje obaveštenjima.

 5. Ako je odeljak Slanje obaveštenja dostupan, unesite korisnička imena ili e-adrese osoba kojima želite da pošaljete obaveštenja.

 6. U odeljku Metodi isporuke, izaberite željeni metod isporuke za obaveštenja.

  Napomena: Da biste poslali upozorenje u vidu tekstualne poruke, morate da unesite broj telefona u polje. Ako Tekst poruke (SMS) su opcije zasivljene, lokacije ne može da se konfiguriše za odlazne e-pošte i SMS obaveštenja. Obratite se Office 365 ili SharePoint administrator.

 7. Ako je odeljak Tip promene dostupan, Odaberite tipove promena koje želite da budete obavešteni o. Na primer, možete da primate obaveštenja o sve promene na listu ili stavke liste ili samo kada stavke se brišu.

 8. U odeljku Slanje obaveštenja za ove promene navedite da li želite da dobijate obaveštenja o svim tipovima promena ili za određene promene, kao što su sve promene ili samo kada neko promeni listu ili stavku liste koju ste kreirali ili nedavno promenio.

 9. U odeljku Vreme slanja obaveštenja odaberite učestalost primanja obaveštenja, na primer odmah ili u dnevnom ili sedmičnom rezimeu, kao i kog dana ili u koje vreme.

  Napomena:  Za mobilna obaveštenja jedina opcija je Pošalji obaveštenje odmah.

 10. Kliknite na dugme U redu.

Napomena: U zavisnosti od načina za lokaciju i serveri su podešena, osobu koju ste kreirali obaveštenja za možda ćete primiti e-poruku koja potvrđuje da ste kreirali obaveštenja. Upozorenja e-poruke može obezbediti veze ka na listi, postavki obaveštenja, ime osobe koja je kreirala obaveštenje, mobilni prikaz i druge informacije i komande.

Ostavite komentar

Ažurirani oktobar 9, 2018

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×