Deljenje lokalne OneNote beležnice u usluzi OneDrive

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Deljena beležnica se obično postavlja u OneDrive čim se kreira. Međutim, beležnicu u usluzi OneDrive možete deliti i pošto je kreirate na računaru.

Uradite sledeće:

  1. U programu OneNote otvorite beležnicu koju želite da delite u usluzi OneDrive.

  2. Izaberite stavke Datoteka> Deli.

    Podelite datoteku da biste mogli da je preuzmete sa drugih uređaja

  3. Izaberite lokaciju za beležnicu, ili kliknite na dugme Dodaj mesto i zatim se prijavite u OneDrive nalog. Ako već nemate, možete da se prijavite za slobodne.

  4. Kada se željena lokacija pojavi na listi, kliknite na nju da biste je izabrali.

  5. Unesite ime beležnice (ako želite, možete da izaberete njeno trenutno ime) i kliknite na dugme Premesti beležnicu.

OneNote premešta beležnicu sa računara u OneDrive i potvrđuje premeštanje porukom: „Beležnica se sada sinhronizuje sa novom lokacijom“. 

Savet:  Da biste pozvali druge da koriste vašu deljenu beležnicu, kliknite na dugme Pozovi osobe. To vam omogućava da osobama koje izaberete pošaljete e-poruku sa vezom ka deljenoj beležnici. U zavisnosti od dozvola koje ste postavili za njih u usluzi OneDrive, oni će moći da pregledaju beležnicu ili da u njoj menjaju beleške. 

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×