Deljenje lokacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite komandu " Deljenje " da biste pozvali druge osobe u vašoj organizaciji na lokaciji. Ako ste upravo kreirali novu lokaciju, ovo je brz način da dodelite dozvole za osobe koju želite da koristite lokaciju. Deljenje lokacije takođe je sjajan način da biste započeli za početak saradnja na projektu dodelite osobama pristup sve relevantne dokumente i informacije.

(Želite da delite datoteku ili fasciklu umesto toga?)

Ako ste Office 365 klijenta, možda ćete takođe moći da koristite komande " deli " da dele lokacije sa spoljnim korisnicima koji nemaju licence za pretplatu na Office 365 . Više informacija potražite u članku Deljenje SharePoint datoteke ili fascikle u sistemu Office 365.

  1. Idite na lokaciju na koju želite da delite i kliknite na dugme deli.
    Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

  2. U dijalogu Deljenje otkucajte imena osoba iz vaše organizacije koje želite da pozovete na lokaciju ili otkucajte svi za deljenje sa svima u organizaciji.
    Unesite korisnike sa kojima želite da delite lokaciju.

  3. Otkucajte poruku koju želite da uključite u poziv.

  4. Kliknite na dugme Deli.

    Napomena:  Ako niste vlasnik lokacije, možete pozvati i druge osobe na lokaciju, ali vaš poziv će generisati zahtev za pristup koji osoba koja je vlasnik lokacije može da odobri ili odbije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×