Deljenje lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste vlasnik lokacije, možete dati drugim osobama pristup na lokaciju tako što ćete ih dodati kao vlasnici "," Članovi "ili" posetioci. (Želite da delite datoteku ili fasciklu umesto toga?)

Ako je na lokaciji SharePoint Online lokaciji, možda čak moći da je delite sa osobama izvan vaše organizacije, u zavisnosti od dozvola za vašu organizaciju i za određenu lokaciju. Uputstva za deljenje zavisi od tipa lokacije. Idite na lokaciju i pratite korake koji zadovoljavaju dugmad vidite.

Napomena: Ako niste vlasnik lokacije, možda ćete moći da biste pozvali druge osobe na lokaciju, ali će pozivu za generisanje zahteva za pristup koji mogu biti odobrene ili odbio vlasnik lokacije.

Sajtovi za komunikaciju

 1. Izaberite stavku deli lokacijuDugme "deli lokacija" na lokaciji komunikacije

 2. U oknu deljenje lokacije, unesite imena osoba ili grupa da biste ih dodali na lokaciju ili unesite „Svi osim spoljnih korisnika” da biste delili lokacije sa svima u organizaciji. Dodavanje osoba u oknu za deljenje lokacije

 3. Menjanje nivoa dozvola (čitanje, uređivanje ili puna kontrola) po potrebi.

 4. Unesite opcionalne poruke da biste poslali osobu ili opozovite izbor u polju Slanje e-pošte ako ne želite da pošaljete e-poruku.

 5. Izaberite stavku Deljenje

Lokacija Office 365 grupe povezani tima

 1. Izaberite stavku Postavke, a zatim izaberite stavku dozvole za lokaciju.
    Otvaranje dozvole za lokaciju

 2. Izaberite stavku pozovi osobe.

 3. Da biste dodali članove grupe tako da mogu da pristupe grupu resursa, izaberite stavku Dodaj članove u grupu, a zatim Dodaj članove. Da biste osobama pružili pristup samo na lokaciju, izaberite stavku deli lokaciju samo. Dodavanje člana u grupu

 4. Unesite imena osoba da biste dodali u grupu. Ako delite lokaciju samo, možete uneti grupe ili unesite „Svi osim spoljnih korisnika” da biste delili lokacije sa svima u organizaciji.

 5. Ako delite samo na lokaciji, unesite opcionalne poruke da biste poslali osobe koje pozivate ili opozovite izbor u polju Slanje e-pošte ako ne želite da pošaljete e-poruku.

 6. Izaberite stavku Sačuvaj Ako dodajete članove u Office 365 grupu ili Dodaj Ako delite samo na lokaciji.

Klasični lokacije

 1. Izaberite stavku DeljenjeDugme "Deli" na lokaciji klasični

 2. Unesite imena osoba ili grupa da biste ih dodali na lokaciju ili unesite „Svi” i izaberite stavku „Svi osim spoljnih korisnika” da biste delili lokacije sa svima u organizaciji.
  Unesite korisnike sa kojima želite da delite lokaciju.

 3. Opcionalno, dodajte poruku osobama koje pozivate.

 4. Da biste izabrali nivo dozvole ili ne pošaljete poziv e-poštom, izaberite stavku Prikaži opcije.

 5. Izaberite stavku Deljenje

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×