Deljenje liste

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste delili liste iz naše web app, samo kliknite na ikonu deljenja sa leve strane na tri tačke u gornjem desnom uglu bilo kojoj listi koje ste kreirali.
Kada se otvori meni "deljenje", izaberite stavku plavo dugme Kreiranje veze za poziv . Zatim, izaberite plavu dugme Kopiraj vezu i pošaljite deljenja veze vaše saradnici pomoću omiljeni e-pošte ili messenger aplikaciju tako što ćete nalepiti vezu.

Snimak ekrana koji prikazuje ikonu deljenje izabran

Snimak ekrana koji prikazuje meni "deljenje"

Da biste onemogućili deljenje veze ili ograničenje deljenja članovima liste trenutne, morate da izaberete ikonu "deljenje" da biste otvorili meni "deljenje". Zatim, izaberite ili dodirnite stavku Još opcija. Ovde možete da odaberete da ograničavanje pristupa trenutni članovi i bez dodatnih članovi će moći da se pridruže na listi.

Alternativno, možete da izaberete na crveno dugme Zaustavi deljenje da biste isključili na vezu za deljenje. Kada prestanete da delite, trenutna lista članova više neće imati pristup i listu ponovo će biti privatne.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×