Deljenje kalendara u usluzi Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pravimo poboljšanja način deljenim kalendarima u Office 365 sinhronizacija preko aplikacija. Ovaj članak je namenjen IT administratorima da bi lakše razumeli promene koje su snima se.

Poboljšanja se planiraju samo kalendari koji se dele između osobe koje koriste Exchange Online. Promene ne postoje u deljenog kalendara kada jedna osoba kalendar se hostuje Exchange u lokalnom sistemu.

Kada su sve poboljšanja dovršite IT administratorima i korisnicima organizacije da očekujete:

Ove poboljšanja prenesu sledećoj godini. Ovaj članak se odnosi na promene koje možete videti danas i pruža detalje o budući planovi. Brzi snimak rasporede, potražite u odeljku Vremenska osa kalendar poboljšanja preko klijente u nastavku ovog članka.

Ne IT administrator? Ako ste IT administrator, a niste samo tražite uputstva o tome kako da delite ili delegata kalendara, potražite u sledećim člancima:

Deljenje kalendara

Prvo poboljšanje je da korisnici mogu da delite svoj kalendar sa bilo koja verzija programa Outlook i imati iste dozvole opcije na sve verzije. Tabela ispod prikazuje trenutnog stanja posla da biste lakše deljenje kalendara.

Aplikacija Outlook

Možete da delite kalendar

Dosledne i jednostavno dozvole za deljenje

Beleške

Outlook za PC

Dostupno počevši od verzije 1805.

Outlook za Mac

Postepeno snima proizvodnje korisnicima izgradite 16.20.18120801 i novije verzije.

Outlook na vebu

Outlook za iOS

Office za Android

Outlook kalendar za Windows 10

✔ Pogledajte beleške

Deljenje kalendara je omogućen samo za Windows 10 na Računaru i neće se objavljuju za Windows 10 Mobile.

Prihvatite deljeni kalendar

Druga poboljšanja je da korisnici mogu lako prihvatite deljeni kalendar pozivnice iz bilo koje aplikacije Outlook i videli te deljenim kalendarima na svim svojim uređajima. Tabela ispod prikazuje trenutnom stanju posla da biste olakšali da biste prihvatili pozivnicu za deljeni kalendar.

Aplikacija Outlook

Može da prihvati deljeni kalendar

Prihvatanje deljeni kalendar ga sinhronizuje sa svim uređajima

Beleške

Outlook za PC

AV ailable počevši od verzije 1805.

Outlook za Mac

Postepeno snima proizvodnje korisnicima izgradite 16.20.18120801 i novije verzije.

Outlook na vebu

Outlook za iOS

Office za Android

Outlook kalendar za Windows 10kalendar za Windows 10

✔ Pogledajte beleške

Ovo još uvek nije omogućena za sve korisnike Windows 10 mobilnih uređaja.

S sinhronizaciju i uređivanje deljenih kalendara

Treći poboljšanje je da korisnici mogu da vide njihove deljenim kalendarima na bilo kom uređaju aplikacije ili aplikacije kalendara. Ako neko promeni deljeni kalendar, drugim osobama delite kalendar će odmah videti promene. Korisnici takođe ćete primetiti poboljšanja performansi prilikom prikazivanja i uređivanja deljenim kalendarima. Korišćenje deljenog kalendara će biti kao brz i pouzdan kao upravljanje korisnika u kalendaru.

Kada korisnik je deli svoj kalendar sa osobama, videće poboljšane deljeni kalendar iskustvo kad prihvati poziv. Međutim, ako su deli svoj kalendar sa osobama pre ove promene omogućeno, oni neće videti ove poboljšanja automatski.

Da biste nadogradili postojeće deljenim kalendarima novo iskustvo deljeni kalendar, zatražite od korisnika da pratite uputstva iz članka nadogradite postojeći deljeni kalendar u novi model u nastavku ovog članka. Kada korisnici nadogradnju na novi model, deljenih kalendara sinhronizovaće se na svojim mobilnim telefonima. U budućnosti, automatski će se nadograditi postojeće deljenim kalendarima, ali postoji nijedan raspored za ovaj proces automatske nadogradnje.

Sa trenutne sinhronizacije omogućeno, deljeni kalendar odražava promene koje su drugi uneli odmah. Trenutno ne podržavaju svi tipovi deljenih kalendara trenutne sinhronizacije. Sledeći odeljci Prekrijte tipove deljenih kalendara i aplikacije kalendara koji podržavaju trenutne sinhronizacije.

Trenutna sinhronizaciju je omogućena samo ako su oba korisnika u istom zakupcu Office 365 ili kalendara koji se dele Outlook.com korisnicima.

Dolenavedena tabela pruža dodatne detalje o tipovima konfiguracije koje podržavaju trenutne sinhronizacije. U budućnosti trenutne sinhronizacije će biti omogućena za sve kalendare pristupačni Office 365 i Outlook.com korisnika.

Vlasnik kalendara

Deljeni kalendar primaoca

Trenutna sinhronizaciju omogućen

Beleške

Office 365

Office 365
(isti zakupac)

Office 365

Office 365
(drugi zakupac)

Sinhronizacija se dešava približno u tri sata.

Ako je spoljno deljenje nije dozvoljeno vlasnik kalendara za zakupca, tretiraju se kao nezavisnih proizvođača korisniku se deli kalendar.

Office 365

Outlook.com ili
usluge nezavisnih proizvođača kao što su Gmail.com

Ova konfiguracija trenutno generiše pretplatu Internet kalendara (ICS) URL adresu. Deljeni kalendar primalac dodaje deljeni kalendar pomoću URL adrese ICS i sinhronizacija vremena određuju primaoca usluge kalendara.

Na primer, ako je primalac u Outlook.com, kalendar će se ažurirati približno u tri sata. Ako primalac je u Gmail.com, kalendar može ažurirati svaki od 24-48 sati.

Outlook.com

Outlook.com

Outlook.com

Office 365

Outlook.com

Usluge nezavisnih proizvođača kao što su Gmail.com

Ova konfiguracija trenutno generiše ICS URL adresu. Primalac dodaje deljeni kalendar pomoću URL adrese ICS i sinhronizovanje vremena određuju primaoca usluge kalendara.

Na primer, ako je primalac u Outlook.com, kalendar će se ažurirati približno u tri sata. Ako primalac je u Gmail.com, kalendar može ažurirati svaki od 24-48 sati.

Dolenavedena tabela pruža više detalja o aplikacijama koje podržavaju trenutne sinhronizacije.

Na pplication

Podržava razmene sinhronizacije

Beleške

Outlook za PC

Još uvek nedostupno; Pogledajte napomene.

Trenutna sinhronizaciju očekujete da prebaci 2019 za Office 365 korisnike na mesečni ažuriranje kanal.

Outlook za Mac

Postepeno snima proizvodnje korisnicima izgradite 16.20.18120801 i novije verzije.

Outlook na vebu

Outlook za iOS

Office za Android

Outlook kalendar za Windows 10

OSTALE aplikacije

Exchange ActiveSync aplikacije

Napomena: Exchange Web Services (EWS) API će ne podržava trenutne sinhronizacije.

Da biste koristili trenutnu sinhronizaciju, deljeni kalendar mora biti omogućen za trenutnu sinhronizaciju i kalendar aplikacija mora da se ažurira.

Ako je za trenutnu sinhronizaciju omogućen deljeni kalendar, a korisnik je da ih prikazati na Outlook na vebu, Outlook za iOS, Office za Androidili Outlook za Mac, novo iskustvo za sinhronizaciju je u upotrebi. Ako taj korisnik prikaže te iste kalendara u programu Outlook za računar, vide stari sinhronizacija iskustva. Trenutno za deljeni kalendar, promene možda pojavljuju se brže u Outlook na vebu, Outlook za iOS, Office za Androidi Outlook za Mac nego u programu Outlook za računar.

Tehničke detalje deljeni kalendar poboljšanja

Ovaj odeljak opisuje kako su ove poboljšanja ostvarena i šta se promenilo u arhitekturi deljenog kalendara u Office 365.

Terminologija

Evo nekih uslova koje ćemo koristiti u razgovor.

 • Deljeni kalendar: Kalendara koji se deli sa prikaz, uređivanje ili dozvole za delegate

 • Vlasnika: Osobe sa kojima će se deliti kalendar

 • Primaoca: Osobi kojoj je deljeni kalendar

 • Stari modela: Stari ponašanje deljenim kalendarima

 • Novog modela: Novo ponašanje deljenim kalendarima

Poboljšanja su primenljivi samo za kalendare zajednički korisnicima u Exchange Online. Promene ne postoje u deljenog kalendara kada jednog od korisnika da se hostuje Exchange u lokalnom sistemu.

Atribut

Stari modela

Novi model

Kako se skladišti deljeni kalendar

Unos (slično hiperveze) skladište se u poštansko sanduče primaoca. Stavka ukazuje da je vlasnik poštanskog sandučeta, ali ne skladište kalendar podatke u poštanskom sandučetu primaoca.

Novi kalendar se kreira u poštanskom sandučetu primaoca, a ovaj kalendar sadrži kopiju vlasnika kalendara (počev jednu godinu pre datuma prihvatanja).

Kako je primalac pristupa deljeni kalendar

Čita i piše direktno od vlasnika poštanskog sandučeta.

Čita i piše iz lokalnu kopiju uskladištene u poštansko sanduče primaoca, deljeni kalendar.

Kako deljeni kalendar sinhronizuje promene

Aplikacija periodično ankete vlasnika poštanskog sandučeta za promene i sinhronizovati ih.

Usluga odmah sinhronizovati promene u lokalnoj kopiji primaoca. Ovo aktivira prosleđena obaveštenja da aplikaciju u kojoj trenutno sinhronizuje promene.

Aplikacija je primalac možete da koristite za pristup deljeni kalendar

 • Outlook za PC

 • Outlook za Mac

 • Outlook na vebu

 • Outlook za PC

 • Outlook za Mac

 • Outlook na vebu

 • Outlook za iOS

 • Office za Android

 • Outlook kalendar za Windows 10

 • Sve ostale i EAS aplikacije

Više detalja potražite u članku funkcionalnost razlike u novi model dele kalendare u nastavku ovog članka.

Korisnike koji prihvate poziv za novi deljeni kalendar iz Outlook na vebu, Outlook za iOSili Office za Android će automatski pokrenuti pomoću novog modela za deljenje kalendara.

Najlakši način da bi korisnik mogao da biste proverili da li imaju poboljšanja (što znači novog modela za deljenje kalendara) je da biste proverili ako deljeni kalendar se pojavljuje na mobilni telefon. Ako je tako, deljeni kalendar se već nadogradili na novi model.

Ako biste radije da koristite MFCMapi, morate da biste potvrdili da su ispunjeni sledeći uslovi:

 • Lokalnoj fascikli za deljeni kalendar se pojavljuje u podstablu kalendara.

 • Unos postoji u uobičajeni prikazi > sadržaj povezane tabele. Ime stavke po imenu svojstva je SharingCalendarGroupEntryAssociatedLocalFolderId i će ukazuje na ID lokalnog deljeni kalendar fascikle.

Kalendari da koristi od ovih poboljšanja, korisnici bi trebalo da ponovo kreirate za deljeni kalendar tako što ćete uraditi sledeće:

 1. Zatražite od vlasnika kalendara ponovo da delite kalendar sa njima. Mogu da urade sa bilo koje Outlook aplikaciju, uključujući Outlook za iOS ili Office za Android.

 2. Deljeni kalendar poziv koristeći Outlook na vebu, Outlook za iOSili Office za Android. Važno je da je korisnik prihvati poziv iz Outlook na vebu, Outlook za iOSili Office za Androidje. Ako je korisnik prihvati poziv pomoću programa Outlook za Računare ili Outlook za Mac, deljeni kalendar će biti omogućene sa ovim poboljšanjima. Postojeće deljenim kalendarima ne morate da uklonite pre nego što ponovo prihvati.

  Korisnici mogu da prihvatim deljenim kalendarima na jedan od dva načina:

  • Primiti poziv za deljenje putem e-pošte i kliknite na dugme prihvati. (Ne zaboravite, kao što se navodi iznad korisnika mora da prihvati e-poštom iz Outlook na vebu, Outlook za iOSili Office za Android.)

  • Otvorite kalendar tako što ćete potražiti direktorijumu vlasnik kalendara. Otvaranje deljenog kalendara iz katalog ili adresar će dodati kalendara putem starom modelu deljenja.

U budućnosti, deljenih kalendara će nadogradnju na novi model bez obzira na to koji metod korisnik izabere.

Metode za sinhronizaciju deljenih kalendara

Ovaj odeljak objašnjava kada i gde trenutne sinhronizacije pojavljivanja u trenutnom stanju našeg rada. Sledeća tabela prikazuje tipove sinhronizaciju koji postoje za deljenog kalendara u novog modela.

Metod ažuriranja

Kako promene se sinhronizuju

Podržani kalendara (trenutno)

Trenutna ispravke

Promene se sinhronizuju odmah. Ovo se odnosi na kalendare podelila između korisnika u istom zakupcu Office 365 , ili sa korisnicima sa Outlook.com .

 • Deli sa korisnicima sa Outlook.com Outlook.com ili Office 365 korisniku.

 • Deljeni direktno između Office 365 korisnika u istom zakupcu.

Periodično ispravke

Sinhronizovanje promena periodično (za tri sata u većini slučajeva). Primaoci neće videti promene na deljeni kalendar odmah, ali kopiju će se ažurira svakih nekoliko sati.

 • Deljeni indirektno između Office 365 korisnika u istom zakupcu (putem podrazumevane korisničke dozvole ili putem bezbednosne grupe sa više od 100 članova).

 • Deli između Office 365 korisnika u različitim zakupcima, sa spoljnim deljenjem omogućena.

ICS pretplata

Kada se deli kalendar, generiše se pretplata Internet kalendara (ICS) URL adresu. Primalac možete koristiti ovu URL adresu da biste dodali bilo koju uslugu kalendara koje koriste deljeni kalendar. Sa ICS URL adrese, primaoca usluge kalendara bira kada da sinhronizujete kalendar da biste primili nove ispravke. Ako primalac je korisnik programa Outlook.com , sinhronizacija će se dogoditi otprilike svaka tri sata.

 • Deli između Office 365 korisnika u različitim zakupcima, sa spoljnim deljenjem onemogućene.

 • Deli sa korisnicima sa Office 365Outlook.com korisniku.

 • Deljeni iz na Office 365 ili Outlook.com korisnik sa nekom osobom koja koristi usluge nezavisnih proizvođača kalendara, kao što su Gmail.

Korisnik može imati odobren pristup deljeni kalendar na jedan od sledećih načina:

 • Direktna dozvole: Vlasnik kalendara deli direktno primaocu i primaoca pojedinačno naveden u kalendaru vlasnika dozvole za listu.

 • Grupisanje dozvole: Vlasnik kalendara deljeni kalendar da biste bezbednosne grupe, koja je član primaoca.

 • Podrazumevane dozvole: Vlasnik kalendara podesite podrazumevane dozvole za korisnike u istoj organizaciji, a primalac ima pristup putem podrazumevane dozvole.

Trenutno trenutne sinhronizacije je omogućena samo za direktno dozvola i dozvolama za grupe ako je grupa veličina manje od 100. U budućnosti trenutne sinhronizacije će biti omogućene za sva tri tipa dozvola. Pored toga, ako korisnik ima deli više od 500 primaocima (osobe ili grupe svaki računaju se kao jedan primalac), trenutne sinhronizacije neće biti omogućena.

Trenutne sinhronizacije za deljenje izvan vašeg zakupca trenutno nije podržan. Iako možete da delite ove konfiguracije, sinhronizacija će se dogoditi periodično. Postoje dva tipa unakrsno zakupca za deljenje:

 • Office 365 na drugog korisnika Office 365 (ako je spoljno deljenje je omogućeno).

  Puna deljeni kalendar se kreira, ali sinhronizacija će se dogoditi otprilike svaka tri sata. Trenutne sinhronizacije će na kraju biti omogućene za ovo podešavanje.

 • Office 365Outlook.com korisniku. Ako je spoljno deljenje onemogućen, deljenja na drugog korisnika Office 365 takođe spada u ovoj grupi.

  URL adrese ICS generiše se prilikom deljenja, koja primaoca da koristite da biste dodali bilo koju uslugu kalendara. Uz pretplatu na ICS primaoca usluge kalendara bira kada da sinhronizujete ICS pretplata da primate nove ispravke. Ako primalac nije na Outlook.com ili Office 365 korisnik, sinhronizacija će se dogoditi otprilike svaka tri sata.

Deljenje sa korisnika na spoljnih servisa kao što su Gmail je u drugačiju vrstu deljenje kalendara. U tim slučajevima, generiše se pretplata Internet kalendara (ICS) URL adresu koja je povezuje sa vlasnika kalendara. Primaoci možete koristiti ova URL adresa da biste prikazali kalendar u Veb pregledaču ili da ga dodate u svoj kalendar usluge tako što ćete dodati internet kalendara pomoću ICS URL. Sa ICS pretplata, primaoca usluge kalendara bira kada da sinhronizujete ICS pretplata da primate nove ispravke. Ako primalac je korisnik programa Outlook.com , sinhronizacija će se dogoditi otprilike svaka tri sata. Ako primalac koristi druge usluge za kalendar, kao što su Gmail.com, sinhronizacija se može dogoditi kao često.

Funkcionalnost razlike u nove modela dele kalendare

Deljenih kalendara koje koriste novog modela se razlikuju od starog modela u nekoliko oblasti funkcionalnosti, uključujući podsetnike, dozvole, delegiranog sastanaka i nezavisnih proizvođača klijentima.

U prvoj fazi poboljšanja za deljenje kalendara, primaoci će uvek videti „podsetnik nijedno =” za deljene stavke kalendara, bez obzira na vrednost true podsetnik za stavke. Ako primalac sa uređivanje Access će pokušati da promenite podsetnik na stavci deljeni kalendar, novu vrednost podsetnik će se lokalno sačuvati samo za primaoca, a ne za vlasnik.

Podsetnike u modelu stari: Stari modela deljenja, primalac pristupiti poštansko sanduče vlasnik kalendara direktno. Stoga, kada primalac prikazuje kalendarske stavke, videli su iste podsetnik vrednosti koje je vlasnik video. Outlook klijenti znali kako da otkrijete kalendara koji su deljeni kalendari, tako da ne prikazuju iskačući podsetnike za sve stavke deljeni kalendar.

Ponašanje promene u novi model: Novi modela deljenja, deljeni kalendar se čuvaju lokalno u poštanskom sandučetu primaoca. Stoga, kada mobilne aplikacije za sinhronizaciju ove deljene kalendare, su možda nije uvek proveri da li je deljeni kalendar. U tim slučajevima smo pronašli kada je vrednost true podsetnik je sinhronizovana primaocu koji koristi nezavisnih proizvođača EAS ili ostale klijenta, primalac je poplavi sa podsetnike za sastanke drugih osoba. Istražujemo načini za poboljšanje podsetnike iskustvo bez nezavisnih proizvođača klijentima.

Sledeća tabela daje je primera kako podsetnike razlikuju se u stara i nova modela deljenim kalendarima.

Scenario

Podsetnik vrednost video po vlasniku

R odsetnik vrednost video ju je primalac u modelu stari deljenja

Podsetnik vrednost vide primaoca u novi model deljenja

Kalendar vlasnika kreira sastanak na deljeni kalendar sa podsetnikom za 30 minuta

30 minuta

30 minuta

Nijedno

Kalendar primaoca kreira sastanak na deljeni kalendar sa podsetnikom za 30 minuta

30 minuta (i učesnici primaju sastanka sa podsetnik 30 minuta)

30 minuta

Nijedno

Kalendar primaoca uređuje postojećeg sastanka na deljeni kalendar da biste podesili podsetnik od 60 minuta

60 minuta (ako je uređivati putem starom modelu)

30 minuta (ako je urediti pomoću novog modela)

60 minuta

60 minuta (primalac će dobiti iskačući podsetnik 60 minuta pre početka sastanka)

U prošlosti je nema dosledne skup opcija nivo dozvole preko Outlook klijenta. U sklopu ove poboljšanja ažurirane Outlook klijenta će se pojaviti pojednostavljeni i dosledni skup nivoa dozvola za deljenje.

Nivoi dozvola zastareli

Nivoi dozvola pojednostavljeni

Ne dele

Ne dele

Nijedno

Nijedno

Vreme zauzetosti

Samo dostupnost

Možete da pregledate kad sam zauzet

Zauzetosti vreme, temu, lokaciju

Ograničeni detalji

Možete prikazati naslove i lokacije

Redaktor

Svi detalji

Možete da prikažete sve detalje

Uređivač

Možete da uredite

Vlasnik

Urednik za objavljivanje

Autor za objavljivanje

Autor

Autor rukopisa

Saradnika

Prilagođeno

Prilagođeno

Delegiraj

Delegiraj

Ako je vlasnik koristi Outlook na vebu, Outlook za iOS, Office za Androidili Outlook za Mac da biste promenili dozvole, primaoca kopije kalendara odmah ponovo sinhronizuje za novi nivo dozvole.

Ako je vlasnik koristi neku drugu aplikaciju da biste promenili dozvole, kalendar će ponovo da se sinhronizuju jednom u narednih nekoliko sati, ali to će se desiti odmah.

Ako vlasnik uklanja dozvole drugih osoba u kalendaru, ova radnja će otkriti u roku od nekoliko sati i jednu od tri stvari će se dogoditi:

 • Ako primalac je u istoj organizaciji i vlasnik kalendara je moja organizacija (podrazumevano) korisnika podešen na sve dozvole osim nijedno, primaoca kalendar će se ažurirati u skladu korisnik podrazumevani nivo dozvole. Deljeni kalendar će ostati na novi model, ali to može imati različite nivoe dozvola.

 • Ako primalac je u istoj organizaciji i vlasnik kalendara ne deli svoj kalendar da biste korisnika u mojoj organizaciji (podrazumevano), deljeni kalendar će biti uklonjen sa poštansko sanduče primaoca. Primalac će neće videti deljeni kalendar na listi kalendara.

 • Ako primalac nije iz različitih organizacije, deljeni kalendar zaustavlja sinhronizacije, ali će biti uklonjena.

Delegati uvek mogao da prikažete poruke delegiranog sastanka njihovih mobilnih telefona jer u svom prijemnom poštanskom sandučetu primljene su pozivnice. Međutim, u prošlosti, delegati nemaju naznaka da li poziv za sastanak se za njih ili ko su delegat za.

Da biste bolje podrške ovaj scenario, Outlook za iOS i Office za Android dodali korisnički Interfejs da biste ga opozovite izbor u polju za koje nije predviđeno poziv za sastanak. Na primer, imajte u vidu „Primili za Allan Deyong” u sledeće snimke ekrana, što ukazuje na to pozivnicu i pošti za Alana, ne za delegata.

Snimak ekrana prikazuje ekran mobilnog uređaja sa kalendarske stavke poziv. Snimak ekrana prikazuje ekran mobilnog uređaja sa stavku pošte.

Novi model za deljenje kalendara razlikuje se u klijentima pošte nezavisnog proizvođača u nekoliko scenarijima, koja su opisana ispod.

 • U EAS klijentima primaocima sa dozvolama samo za čitanje će videti opciju za kreiranje sastanka ili odgovaranje na sastanku na kalendar koji samo za čitanje. Tako ćete sačuvati lokalno keš klijenta, ali je server odbio promene. Primaoca promene će se odraziti u kalendaru vlasnika jer nemaju dozvole za uređivanje. Do ovog problema dolazi jer EAS klijenti ne pravi razliku između samo za čitanje u odnosu na dozvole za čitanje i pisanje u deljenim kalendarima i poslastica kalendara kao koji se može uređivati.

 • Neke nezavisnih proizvođača klijenti imaju klijentska logike da uvek dodate trenutni korisnik kao učesnik sastanaka. Stoga, ako korisnik koristi osnovne kalendar aplikacije na telefonu i prikazivanje sastanka u kalendaru neke druge osobe, možda ćete videti njeno ime na listi učesnika. Ovo dolazi samo ako su gledate kalendara na aplikacije nezavisnih proizvođača kalendara – kada gledaju istom sastanku na Outlook za iOS ili Office za Android, ne vide njeno ime na listi učesnika.

 • Ne podržavamo deljeni kalendar poboljšanja za klijente na osnovu EWS, tako da poboljšanja nisu dostupne u kalendaru aplikacija koje koriste EWS, kao što su Mac OS X.

  Napomene: 

  • Outlook za Mac trenutno koristi EWS i prikazuje zastarelog deljenih kalendara koji nemaju ove poboljšanja.

  • Aplikacija kalendar u operativnom sistemu Mac OS X koristi EWS i prikazuje zastarelog deljenih kalendara koji nemaju ove poboljšanja.

NAJČEŠĆA PITANJA

Ne želite mojih korisnika kalendara za sinhronizaciju sa mobilnim telefonima. Koje postavke možete koristiti da biste onemogućili ovo?

Ne moramo planove da biste dozvolili deljeni kalendar poboljšanja bude onemogućena za zakupcima.

Moj korisnici su zabrinuti o korišćenja podataka kada deljenim kalendarima sinhronizaciju na svojim mobilnim telefonima. Šta treba da znam ih?

Ako opozovete izbor opcija "deljeni kalendar" na listi kalendara, Outlook za iOSOffice za Androidi Windows 10 Mobile će neće sinhronizovati kalendara koje niste izabrali. Najviše mobilne aplikacije kalendar takođe treba da pratite ovo ponašanje.

Da li to takođe primeniti na kalendare resursa?

Svi kalendari koje mogu da se dele ispunjava uslove za ove poboljšanja. Ako korisnik deli svoj kalendar, Deljeno poštansko sanduče kalendar ili kalendar resursa poštansko sanduče, a primalac prihvati pomoću Outlook na vebu, Outlook za iOSili Office za Android, oni će početi da vide ove poboljšanja.

Međutim, poštanskim sandučićima resursa posebno, postoje neke nedoslednosti sa načinom na koji da dozvole prikazuju na listi dozvole za Outlook u poređenju sa centrom administracije dozvole za listu. Radimo dozvole da biste prikazali dosledno. Međutim, deljeni kalendar funkcionalnost radi kao što je objašnjeno iznad za kalendare resursa poštansko sanduče, a primalac će moći da vidite kalendar resursa na mobilni telefon.

Da li sada podržavate deljenje kalendara u Office 365 grupe?

Još nije, ali je visoko na listi. Možete da trenutno samo deljenje kalendara sa pojedinačne korisnike ili bezbednosne grupe.

Vremenska osa kalendar poboljšanja preko klijenata

Ispod je rezime trenutnog stanja kalendara poboljšanja. Vremenske ose navedene ispod se mogu menjati.

Poboljšanje

Veb

PC *

Mac *

iOS

Android

Windows 10 Mobile

Deljenje kalendara sa pojednostavljeni dozvole

✔**

✔***

Nije planirano

Prihvatite kalendara tako da je na novi model

✔**

✔***

Sinhronizuj odmah putem novog modela

Mesečni kanala:
2019

✔***

* Važi samo za klijente koji su kupili Microsoft Office na osnovu mesečni ili godišnji pretplatu.

** Dostupno počevši od verzije 1805.

*** Postepeno snima proizvodnje korisnicima izgradite 16.20.18120801 i novije verzije.

Srodne teme

Deljenje kalendara u programu Outlook na vebu za posao
delegiranje kalendara u programu Outlook na vebu za posao
Upravljanje tuđeg kalendara u programu Outlook na vebu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×