Deljenje datoteka sa osobama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada skladištite datoteke u oblaku, lako možete da delite datoteke iz SharePoint lokaciji tima ili iz vaše One Drive for Business.

Odaberite tri tačke i njeno deljenje, otkucajte e-poštom za deljenje datoteka
  1. OneDrive for Business ili biblioteke lokacije kliknite desnim tasterom miša na datoteku koju želite da delite i izaberite Deljenje.

  2. Otkucajte imena osoba kojima želite da delite datoteku, a zatim izaberite stavku dozvole.

Drugi načini za deljenje datoteka i fascikli, u članku Deljenje dokumenata ili fascikli u usluzi Office 365.

Odaberite stavku deli i unesite e-pošte da biste delili na SharePoint lokaciji

Na lokaciji tima, u gornjem desnom uglu, Odaberite ikonu za Deljenje , a zatim otkucajte imena ili e-poruke od osoba koje želite da delite sa.

Da, deljenjem lokacijama i datotekama spoljno je veoma slično interno za deljenje. Otkucate spoljne e-adresu, umesto interni jedan. Detalje potražite u članku Deljenje SharePoint datoteke ili fascikle u sistemu Office 365.

Napomena: Ako vaš administrator nije isključio spoljnog deljenja vam neće biti mogućnosti deli sa drugim osobama izvan vaše organizacije. Pogledajte članak Uključivanje ili isključivanje spoljnog deljenja za detalje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×