Definisanje vaše ponude usluge

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada definišete vaše ponude usluge u Microsoft rezervacije, možete da podesite, između ostalog, ime usluge, opis, lokaciju, trajanje, podrazumevane podsetnike za klijente i zaposlene, unutrašnja napomene u vezi sa uslugom, i cene. Takođe možete da označite zaposlene koji su kvalifikovani za pružanje usluga. Zatim, kada klijenti Veb lokaciji preduzeća zakazati sastanak, mogu da vide tačno koje tipove zakazane obaveze su dostupni i koliko njihove usluge će koštati. Oni takođe možete odabrati osobe koje žele da obezbedi uslugu.

Napomena: Rezervacije dostupna je za klijente koji imaju na Office 365 Business Premium pretplatu.

Kreiranje usluge detalja

 1. U Office 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

  AppLauncher sa istaknutom pločicom rezervacije

 2. U oknu za navigaciju izaberite stavku usluge > Dodaj uslugu.

  Usluga za stranice sa istaknutom uslugom vezu Dodaj

 3. Unesite detalje usluga uključujući ime, opis i lokaciju. Kada počnete da kucate adresu u Podrazumevana lokacija, Bing predlaže lokacije za vas.

  Predloženih lokacija biće vam ponuđena kroz Bing

 4. Unesite broj minuta potrebni za uslugu.

 5. Izaberite model cena. Osnovna cena, Počni odi svakog sataće se tražiti da navedete cenu. < šta ako žele da promenite na currency? >

 6. Unesite dodatne beleške i informacije o podsetnik.

 7. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  Dugme "Sačuvaj" na traci sa alatkama stranice poslovnih informacija

Dodeljivanje osoblja za uslugu

Prilikom dodeljivanja osoblja, razmislite o da li je usluga zahteva dodatnu obuku ili specijalne a. Ako je tako, dodeliti samo članovi osoblja koji imaju te akreditive. Ako želite da dodelite člana osoblja nije na listi, moraćete da biste otišli na stranicu osoblja da biste ih dodali. Za više informacija u članku Kreiranje spiska osoblja .

 1. Na stranici usluge izaberite te zaposlene koji su kvalifikovani za pružanje usluga. Možete da izaberete jednu ili više njih. Izabrani zaposleni imaju oznaku potvrde pored njihova imena.

  Osoblje koje su dodeljene uslugu imaju oznaku potvrde pored njegovog imena

 2. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Podešavanje opcija smernice za objavljivanje i planiranje

Podrazumevano usluge detalje i osoblje dodeljene će biti objavljena rezervisanje stranicu na Veb lokaciji nakon što izaberete da sačuvate. Takođe, planiranje smernice postavite će se primeniti podrazumevano za uslugu koju ste kreirali. Ako ne želite da prihvatite ove podrazumevane vrednosti, sledite ove korake.

 1. Na stranici "usluge", u okviru objavljivanje opcije, opozovite izbor u poljima za potvrdu pored stavke Prikaži ovu uslugu na stranici rezervacije i/ili koristite podrazumevani planiranje smernica.

 2. Podesite smernice za planiranje za tu uslugu. Više informacija o planiranju smernice, pogledajte članak Podešavanje smernice za planiranje.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Unesite svoje poslovne podatke

Kreiranje spiska osoblja

Kreiraj i osoblju vaše rezervacije

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×