Definisanje smernica za zadržavanje dokumenta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija opisana u ovoj temi pomoći je dostupna samo ako su neki od sledećih verzija sistema Office SharePoint Server 2007 i Microsoft Office Enterprise 2007 instalirane: kineski (tradicionalni), kineski (pojednostavljeni), japanskom ili korejskom.

 1. Izaberite karticu Radnje lokacije na gornjoj desnoj strani stranici lokacije na kojoj je instaliran odobravanje grupa. Ako na karticu nije prikazan, uverite se da ste prijavljeni kao administrator.

 2. Izaberite stavku Postavke lokacije da biste otišli na stranicu "Postavke lokacije". Možda ćete morati da ponovo kliknite na dugme Postavke lokacije i Izmeni sve postavke lokacije prema predložaka primenjuje se na lokacije.

 3. Da biste otišli na stranicu moja odobrenje, u okviru Grupe odobrenje administracije, izaberite stavku Moje odobrenje.

 4. Na traci zadataka na vrhu ekrana, kliknite na dugme postavkei kliknite na dugme Izmeni postavke smernica.

 5. Da biste koristili smernica za rok važenja, prikazivanje Omogućavanje istek. Ova opcija nije izabrana zato što je podrazumevana postavka za odobravanje grupa trajna dokumenta za zadržavanje.

 6. Definisanje prikazane Srodne spcification.

  • Period zadržavanja je      Navedite period zadržavanja.

  • Vremenski period zasnovan na svojstvima stavke      Izaberite kriterijuma sa kreirano, izmenjeno, dodeljeni datum ili promenili datum statusa i navedite period zadržavanja tako što ćete dana, meseci ili godina. Kreirana je zasnovan na vreme kreiranja na Prosleđenom dokumentu. Izmenjeno i promenili datum statusa zasnivaju se na vreme kada je dovršeno na odobravanje. Međutim, dodeljeni datum se koristi za odobravanje grupa.

  • Postavljanje programsko      Više informacija potražite u članku pomoć za Microsoft Office SharePoint Server. Kliknite na vezu " pomoć " na gornjoj desnoj strani stranice " Uređivanje smernica ".

  • Kada stavke istekne      Navedite kako istekle datoteke treba rešiti. Ne možete da koristite opciju Pokreni ovaj tok posla za odobravanje grupa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×