Deblokiranje Outlook.com naloga

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook.com nalog može biti privremeno blokirana jer smo primetili neke prijavljivanje aktivnosti. Znamo da imate nalog blokirani frustrirajuće, ali takođe želimo da se zaštitite od prevara ili zloupotreba. Evo kako da deblokirate vaš nalog.

Deblokiranje naloga

 1. Idite na https://account.live.com/ResetPassword.aspx da oporavite vaš nalog i ponovo postavite lozinku.

 2. Unesite e-adresu blokiranih naloga i unesite znakove koje vidite na ekranu i kliknite na dugme dalje.

  Microsoft nalog za oporavak korak 1

 3. Unesite šifru generiše autentiиar aplikacije ili izaberite stavku koristi drugi verifikaciju opciju da dobijete tekstualnu poruku.

  Napomene: 

  • Ne morate da primate bezbednosni kôd pametni telefon.

  • Tekstualne poruke mogu da potiču izMSFT”, kratke broj ili broj mobilnog telefona. Ako tražite bezbednosni kôd, možete verovati poruku koja stiže.

   Primer koda Microsoft nalog

  • Ako nemate alternativni broj telefona broj ili e-adresu ili ne mogu da dođu na nju, izaberite stavku nije da dobijete kôd kada budete upitani za kôd za prijavljivanje ili da nemaju pristup ove kada ste poništavanje lozinke, a zatim pratite na uputstva.

 4. Nakon što unesete bezbednosni kôd, moraćete da promenite lozinku da biste dovršili proces deblokiranje.

Uverite se da kreirate jak, jedinstvene lozinke u cilju obezbedite svoj nalog. Korišćenje velikih slova, brojevi i simboli u lozinku i pokušajte da ne koristite istu lozinku za različite naloge. Za više saveta o tome kako da povećate bezbednost lozinku, pogledajte članak zaštitite Outlook.com naloga e-pošte.

Ako nemožete da deblokirate nalog

Ako i dalje ne možete da deblokirate nalog tako što ćete uneti bezbednosni kôd ili promena lozinke, idite na kada ne možete da se prijavite u Microsoft nalog.

Napomena: Ovaj članak će vam pomoći da poništite lozinku, vode vas ako vaš poništavanje lozinke ne radi, a veze da se obratite podršci.

Takođe pogledajte

Moj Outlook.com nalog je hakovan

Besplatno Preuzmite aplikaciju Microsoft autentiиar na telefonu.

Kako da nabavite Outlook.com podršku

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×