Deaktivacija Office 365 instalacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate pretplatu na Office 365, možete da deaktivirate instalaciju sistema Office 365 koji više ne koristite tako da možete da instalirate Office 365 na drugi uređaj. Deaktiviranje Office 365 instalaciju deinstaliranje sistema Office, niti ga uklanja Office dokumente. Deaktiviranje instalaciju sistema Office 365 razlikuje se od otkazivanja pretplatu na Office 365.

Napomena: Zato što ovaj proces se odvija putem Veb pregledača, možete da deaktivirate instalaciju sistema Office 365 sa bilo kog uređaja.

Ako niste sigurni da li je vaša verzija usluge Office 365 za kuću ili preduzeće, pogledajte odeljak Office planovi.

Office 365 Home, Personal ili University

  1. Sa bilo kog računara, idite na usluge i pretplate i prijavite se koristeći Microsoft nalog, ako to bude zatraženo.

  2. U okviru Office 365 pretplatu, kliknite na vezu instalira .

  3. U okviru koristi PC/Mac instalacije, pronađite mesto na koje želite da deaktivirate instalaciju na računaru.

  4. Izaberite stavku Deaktiviraj da deaktivirate Office 365 instalira koju više ne koristi.

Office 365 za preduzeća

  1. Sa bilo kog računara, idite na https://portal.office.com/Account/#home i prijavite se koristeći vaše poslovni ili školski nalog, ako to bude zatraženo.

  2. Sa pločice Status instalacije izaberite stavku Upravljanje instalacijama.

  3. U okviru Status instalacije izaberite stavku Deaktiviraj da biste deaktivirali Office instalacije koje više ne koristite.

Pošto ste deaktivirali instaliranje sistema Office 365, i dalje možete da pregledate i štampate dokumente iz tog uređaja, ali to nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Office 365 omogućava vam da znate da instalacija je deaktivirana tako što ćete prikazati nelicencirani proizvod grešaka. Ako želite da koristite Office 365 na uređaju, moraćete da biste ponovo aktivirali Office 365 tako što ćete prijavljivanje u Office 365 nalog kada se to zatraži.

Postoji način da deaktivirate Office Home & Student, Office Home i Business, Office Professional ili pojedinačne Office aplikacije. Umesto toga, morate ponovo da instalirate i aktiviranje pomoću proces opisan u Aktiviraj posle instaliranja sistema Office.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×