Datoteke koje trebaju najčešća pitanja o paћnji

Centar za otpremanje je zamenjen datotekama koje treba iskustvo pažnje koji će se pojaviti unutar Office aplikacija u okviru stavke> Otvori. Ovo novo iskustvo je savremenije, integrisano i manje nametljivo u poređenju sa centrom za otpremanje. 

Šta je to otpremanje centar?

Centar za otpremanje je aplikacija instalirana sa sistemom Office gde možete da pronađete Microsoft datoteke u oblaku koje su sačuvane u vašoj Office keš memoriji, uključujući datoteke koje se uspešno ne čuvaju u oblaku. Najčešći razlog zašto se datoteke u oblaku ne uspešno čuvaju kada nemate Internet vezu.

Gde da odem da pronađem datoteke koje se nisu uspešno sačule u oblaku?

Možete da odete na datoteku> Otvorite> datotekama koje treba obratiti pažnju da biste pronašli ove datoteke. Novim datotekama koje treba odeljak sa paћnjom se pojavljuju samo ako imate datoteku koja se uspešno ne čuva u oblaku.

Svaka aplikacija će prikazati datoteke samo za tu aplikaciju, na primer da biste pronašli Word datoteku koja se nije uspešno sačuvala, pronaći ćete ih u programu Word. Za Excel datoteke, pronaći ćete ih u programu Excel i tako dalje.

Iz datoteka koje treba obratiti pažnju, možete da otvorite datoteku i da je ponovo sačuvate ili, u potpunosti možete da odbacite promene. 

Koji tipovi datoteka se prikazuju u "datotekama koje trebaju pažnju"?

Datoteke koje se ovde pojavljuju su datoteke koje ste otvorili iz programa Microsoft Cloud – OneDrive ili SharePoint – koje se ne sinhronizuju sa lokalnim uređajem. Kada se takva datoteka ne sačuva uspješno, na primer ako prekinete vezu sa Internetom nakon otvaranja datoteke, a zatim je izmenite, datoteka će se pojaviti u okviru datoteke koje treba obratiti pažnju.

Možete i da otvorite datoteku sa liste nedavno korišćenih u meniju datoteka, kliknete na vezu ka datoteci ili je otvorite kao što bi i obično želeli. 

Na koje verzije sistema Office se ovo primenjuje?

Datoteke koje treba imati iskustvo pažnje će biti prvo dostupne u Office 365 mesečni kanal i biće uvedene u drugim verzijama vremenom.

Planiramo da potpuno zamenimo centar za otpremanje do kraja 2019.

Da li ću izgubiti funkcionalnost? Da li će postojati neki gubitak podataka?

Ne.

Šta je sa opcijom brisanja keširanja u centru za otpremanje?

Ova opcija se trenutno nalazi u okviru stavke> opcije> Čuvanje> postavki keširanja

Da li će administratori moći da isključe datoteke kojima treba pažnja?

Trenutno ne. 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×