Da li se pretplatu Yammer?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada je vaša organizacija ima Office 365 pretplatu koja uključuje Yammer, ne možete da otkažete pretplatu sami. Međutim, možete da uradite nešto od sledećeg:

 • Prekinite primanje obaveštenja iz Yammer putem e-pošte.

  1. U usluzi Yammer, kliknite na ikonu " Postavke " Yammer Ikona "Postavke" , a zatim u okviru vaše ime, kliknite na dugme Uredi postavke.

  2. Kliknite na karticu obaveštenja .

  3. Opozovite izbor u poljima za potvrdu.

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  I dalje ćete moći da biste otišli na mreži Yammer da biste videli sve poruke, ali nećete dobiti bilo koju e-poruke iz Yammer.

  Savet: Ako i dalje da biste dobili e-porukama, možda imate više identiteta u usluzi Yammer. Da biste videli ovo se odnosi na vas, otvorite novu poruku i otkucajte prvih nekoliko znakova imena. Ako automatsko dovršavanje prikazuje ime više puta, imate više od jedne identitet. Administratoru mreže Yammer možete da uklonite dodatni identitetima. Da biste pronašli administratoru mreže Yammer, kliknite na ikonu Yammer Postavke , izaberite stavku osobei zatim izaberite stavku Prikaz mreže administratori.

 • Zamolite IT administratora da biste isključili pristup za Yammer nalog.

Takođe pogledajte

Yammer e-pošte i slanje obaveštenja

Isključi pristup Yammer za korisnike sistema Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×