Da li je skupljanje ili razvijanje delova dokumenta moguće?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada radite na dugu, komplikovanu dokumentu u programu Word za računare, možete da skupite sve osim segment koji želite da se fokusirate na. Nažalost, ova funkcija u Word Online još uvek nije.

Ako imate Word program za računare, možete da kliknete na otvorite u programu Word da biste otvorili dokument u programu Word i skupljanje ili razvijanje delova dokumenta tamo, ali te odeljke će biti proširena kada prikazujete dokument u Word Online.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Kada otvorite dokument u programu Word, tamo skupite ili razvijte delove dokumenta. Zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+S da biste sačuvali dokument na prvobitnoj lokaciji.

Word Online besprekorno radi sa Office programima za računare. Ako nemate Office, isprobajte ili kupite najnoviju verziju sada.

Savet:  Imate predloge za ovu funkciju?

Glasajte za ideju ili podelite novu u našem polju za predlog na word.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×