Da li je moguće sabrati kolonu ili red brojeva u programu Word Web App?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako poznajete verziju programa Word za računare, znate da možete da koristite formule za izračunavanja kao što je sabiranje kolone ili reda brojeva u tabeli. Word Online čuva formule koje se već nalaze u dokumentu, ali još uvek nema načina da se one dodaju.

Ako imate program Word za radnu površinu, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i umetnuli formulu.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da skladišti formulu kada ga otvorite u programu Word Online.

Da biste saznali više, pogledajte sabiranje kolone ili reda brojeva u tabeli u programu Word 2016 za Windows. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Imate predlog za ovu funkciju?

Glasajte za ideju ili podelite novu u našem polju za predlog na word.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×