Cortana integracija sa uslugom Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Cortana je vaš lični asistent na Windows 10 uređaju. Cortana u operativnom sistemu Windows 10 je već odlična i pomaže vam da brzo da vidite kako će vam dan izgledati, da vidite kada i gde je prvi sastanak, da steknete predstavu o vremenu putovanja na posao ili čak da dobijete ispravke iz kalendara za predstojeća putovanja. Cortana je još bolja kada se poveže sa Office 365, koji poboljšava njene mogućnosti da vam pomogne da se pripremite za sastanke, saznate nešto o osobama koje rade sa vama i da vas podseti gde vam je sledeća obaveza da ne biste zakasnili.

Uvek imate kontrolu nad podacima kada vam pomaže Cortana. Omogućili smo i da možete lako da isključite asistenta Cortana za vašu organizaciju ako želite.

Informacije za administratore

Postoji nekoliko stvari koje treba da znate pre nego što počnete da koristite asistenta Cortana u usluzi Office 365.

 • Ako naiđete na probleme, pogledajte ove savete za rešavanje problema.

 • Kada ej omogućena, Cortana može da pristupi samo podacima u Office 365 organizaciji. Možete da isključite asistenta Cortana u Office 365 centru administracije ako ne želite da Cortana pristupa podacima organizacije.

 • Da biste koristili asistenta Cortana, osobe u vašoj organizaciji moraju biti prijavljene na asistenta Cortana sa poslovnim ili školskim nalogom i moraju da ovlaste asistenta Cortana da pristupa Office 365u njihovo ime. Mogu da se prijave kroz Cortana beležnicu.

 • Cortana nije uslugu prekriveni Office 365 centra za pouzdanost. Saznajte više o tome kako Cortana tretira podataka.

 • Pogledajte članak kontrole za upravljanje mobilnog uređaja za Windows 10 uređaja ovde. Cortana možete da pristupite e-pošte i kalendara podatke od korisnika kroz različite klijentske aplikacije.

Isključivanje asistenta Cortana u usluzi Office 365

Asistenta Cortana možete da isključite u Office 365 centru administracije ako ne želite da pristupa podacima organizacije.

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Idite u Office 365 centar administracije.

 3. Idite na postavke > usluge i programski dodaci > Cortana.

 4. Kliknite na dugme Cortana da biste uključili ili isključili asistenta Cortana.

Korisnici operativnog sistema Windows 10

Postoji nekoliko stvari koje treba da znate pre nego što počnete da koristite Cortana u Office 365. Ako naiđete na probleme, pogledajte ove savete za rešavanje problema.

 • Da biste koristili asistenta Cortana u Office 365 scenarijima, morate da podesite Windows 10 Outlook univerzalne aplikacije pošte i kalendara pomoću Office 365. (Podrška za korišćenje asistenta Cortana sa programom Outlook na stonim računarima planira se za kasnije izdanje).

 • Cortana sa Office 365 funkcioniše samo na uređajima Windows 10 i trenutno je dostupna samo na određenim jezicima i tržištima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×