Clip Organizer kolekcije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Clip Organizer klasifikuje medijske klipove u četiri tipa kolekcija: Moje kolekcije i Office kolekcije, koje se uvek pojavljuju na listi kolekcija, i dva tipa kolekcija koje se pojavljuju samo u određenim okolnostima.

Moje kolekcije

Kada kreirate sopstvene kolekcija, oni se smeštaju u Moje kolekcije podrazumevano. Na primer, možda uputite Clip Organizer da biste skenirali čvrstom disku postojeće fotografije. Ako Clip Organizer pronađe fotografije u fascikli na čvrstom disku, to će kreirati nove kolekcije sa imena koja se podudaraju sa postojeće fascikle na disku. Ako klipove se nalaze u osnovnom direktorijumu disk jedinicu i samim tim imati nema fasciklu koja je povezana sa njima, Clip Organizer će dodati ove klipove u fasciklu "Neklasifikovani klipovi". Onda možete da premestite ovaj sadržaj u više na odgovarajući način imenovani fasciklu.

Kada preuzmete klipove sa lokacije Microsoft Office Online Clip Art i mediji, klipove skladište se u preuzimaju klipove fascikli posebno kreiran za klipove iz ovu Veb lokaciju.

Kolekciju Omiljene lokacije možete da koristite da biste uskladištili i lako pronašli svoje omiljene medijske datoteke.

Office kolekcije

Office kolekcije uključuje sve medijske datoteke koje dolaze sa sistemom Microsoft Office.

Deljene kolekcije

Ova kolekcija obuhvata klipove koje deli više korisnika – na primer, poslovne klipove koji su zajednički za vašu organizaciju. Klipovi ove kolekcije obično postoje na serveru datoteka ili uobičajeni radno mesto. Ovaj tip kolekcije postoji samo ako vaš administrator mreže kreirao i izvesti kolekciju za korišćenje na deljenom mrežnom uređaju.

Web kolekcije

Unutar Web kolekcije fascikle, pronaći ćete u Microsoft Office Online kolekciji. Tako što ćete potražiti ovu kolekciju ili u pretragu, možete da pronađete bilo koju od više hiljada klipova dostupne na Bing. Dodatne informacije potražite u članku Pronalaženje slika ili clip art kolekcija na mreži.

Napomena: Morate imati aktivnu Internet vezu da biste prikazali klipove na lokaciji Microsoft Office Online Web.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×