Centar za poruke u usluzi Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste pratili predstojeće funkcija izdanjima ili problema, idite u centar za poruke. To je gde smo objavili zvanično objave o funkcijama nove i promenjene da biste omogućili da aktivan pristup da promenite način upravljanja. Svake objave vam pruža visokog nivoa pregled planiranog promena i kako ga mogu da utiču na korisnike i se veze ka detaljnijim informacijama će vam pomoći da pripremite.

Da biste otvorili centar za poruke u Office 365 centru administracije, izaberite stavke ispravnost > Centar za porukeili kliknite na karticu centar za poruke na Početak kontrolnoj tabli. Kartice kontrolne table uvek prikazuje tri poslednje poruke koje smo objavili i veze ka čitavoj stranici centar za poruke.

Centar za poruke kartica u Office 365 centru administracije

Možete da koristite Office 365 admin. na mobilnom uređaju da biste prikazali centar za poruke, što predstavlja odličan način da ostanete u toku sa push obaveštenja.

Istražite na karticama odeljaka ovog članka za više informacija o tome kako da koristite centar za poruke i upravljanje njima.

Najčešća pitanja

Pitanje

Odgovor

Ko može da prikaže objava u centar za poruke?

Korisnici koji su dodeljene sve uloga administratora u sistemu Office 365 možete da prikažete poruke centar za poruke. Korisnici koji bi trebalo da čitate i delite poruke centar za poruke bez potrebe administratorskim privilegijama možete dodeliti uloge čitač centar za poruke. Pogledajte članak o Office 365 uloge administratora da biste saznali više o tome šta možete da uradite svakoj ulozi administratora. Objava centra za poruke takođe mogu da se dele putem e-pošte sa korisnicima koji nisu administratori koji možda ćete morati da preduzmete radnju.

Da li je ovo jedini način Microsoft će komuniciraju promene o Office 365?

Ne, postoje brojne načine komunikacije promene u usluzi Office 365. Centar za poruke je primarni način komunikacije vreme pojedinačne promene. Pogledajte ostajanje na vrhu Office 365 promene informacija o dodatnim resursima.

Kako mogu da vidim objave na jeziku?

Objava centra za poruke su napisane samo na engleskom jeziku zbog pravovremenost informacije o smo postavljaju, ali možete da kontrolišete da li, podrazumevano objavljene poruke prikazuju se na engleskom jeziku ili su automatski mašinskog-da prevedete na željenom jeziku. I bez obzira na to koji odaberete podrazumevani prikaz, možete da izaberete da objave u bilo koji jezik podržavamo Prevedi mašinski. Za više detalja pogledajte članak prevođenje za centar za poruke objavljenih poruka .

Možete da pregledate promene ili funkcije pre nego što su su objedinjene-van moje organizacije?

Ponekad. Neke promene i nove funkcije možete pregledati tako što ćete odlučuje u programu ciljni izdanja. Da biste saglasnosti, u Office 365 centra administracije, idite na Postavke > profila organizacije >željene opcije objavljivanja. Možete da odaberete ciljni izdanje za celu organizaciju ili samo za izabrane korisnike. Pogledajte članak Podešavanje opcija izdanja standardni ili ciljni u usluzi Office 365 za više informacija o programu.

Mogu da saznam tačan datum izmene će biti dostupna za moje organizacije?

Nažalost, ne mogu da vam kažu tačan datum izmene će biti unete u vašoj organizaciji. U našem objavljenu poruku centar za poruke će dati kao koliko informacija mogli na vreme objavljivanja, na osnovu naše nivo pouzdanosti. Shvatamo da bude određene na vreme izdanjima i radimo na poboljšanja da bolje za taj nivo detalja.

Ova poruka se odnose na moje organizacije?

Trudimo da biste se uverili da vidite samo objava centra za poruke koje utiču na vaše organizacije. Office 365 plan uključuje sve funkcije trenutno radi na i snima, ali ne za sve te funkcije odnosi se na svaki Office 365 organizaciji. Na primer, ako funkcija snima se samo za obrazovne institucije, možemo će biti usmeren centar za poruke na poruku samo za te organizacije.

Mogu li da dobijem poruku centar za poruke poslali umesto toga?

Da! Možete da izaberete da imate sedmični sažeta poslali vama i najviše dve e-adrese. Ako morate da imate sažeta idite na više od dve još osoba, možete poslati na Office 365 grupu ili listu distribucije. Poštom sedmični sažeta je podrazumevano uključena. Ako ne dobijate sedmični vari, proverite fasciklu bezvredne e-pošte. Pogledajte odeljak Podešavanje željenih opcija u ovom članku više informacija o tome kako da podesite sedmični sažeta.

Kako da zaustavim prvi centar hash?

Idite u centar za poruke u Office 365 centar administracije i izaberite željene postavke centra za uređivanje poruke. Podesite preklopnik pored Slanje sedmični sažeta e-poštu od mojih poruka da biste isključili. Ako više ne želite da primate e-pošte o glavnih ispravki, podesite preklopnik pored Pošalji mi e-poruke za glavnih ispravki na Isključeno.

Ne vidite tu odgovorila na pitanje? Idite na dnu ove stranice i odgovor na je ove informacije korisno? odziv povratne informacije. Kliknuti na dugme da ili ne će se otvoriti u polju za povratne informacije.

Centar za poruke prikazuje prikaz aktivne sve poruke u obliku tabele podrazumevano prikazuje najnovija poruka na vrhu liste. Evo kratkog pregleda stavki informacije ćete videti u svakoj koloni:

Kolona

Opis

Polje za potvrdu

Kada kliknete na polje za potvrdu u redu, naslov će izabrati sve poruke koje su trenutno prikazane. Izbor u polju za potvrdu pored pojedinačne poruke će se otvoriti poruku za čitanje. Držati taster CTRL dok birate više okvira za vam omogućava da izvršavate operacije masovno te poruke, kao što su odbacivanjem poruke ili označiti kao pročitane ili nepročitane.

Delovanje po

Većini slučajeva, neće postojati ni u ovoj koloni. Imamo datume ovde ako pravimo promenu koja zahteva da preduzmete radnju tako što ćete određene krajnji rok. Pošto retko koristimo Act po koloni, ako vidite nešto ovde, trebalo bi da platite dodatnu pažnju na to.

Kategorija

Poruke su identifikovane po jednu od sledeće tri kategorije:

 • Sprečavanje ili reši probleme: ove poruke obaveštava o poznatim problemima uticaja na vašoj organizaciji i može zahtevati da uzmete radnje da biste izbegli prekide u usluzi. Sprečavanje ili reši probleme se razlikuju od usluge ispravnosti poruke zato što su od vas zatražiti da biti aktivan da biste izbegli probleme.

 • Plan za promenu: ove poruke obaveštava o promenama u Office 365 koje ćete možda morati da se ponašaju da biste izbegli prekide u usluzi. Na primer, neka vas obaveštava o promenama u sistemskim zahtevima ili o funkcijama koje su se uklanja. Pokušavamo da obezbedite najmanje 30 dana obaveštenje o sve promene koje zahtevaju administrator će služiti da biste zadržali uslugu radi normalno.

 • Obaveštavanje: ovo je gde ćemo vam novi ili ažurirani funkcije koje ćemo se uključiti u vašoj organizaciji. Funkcije su obično je objavio prvi put u Office plan. Ostanite informisani poruke može vam takođe omogućavaju da znate o planiranog održavanja u skladu sa naš ugovor o nivou usluga. Planiranog održavanja može dovesti do odmora, gde vi ili vaši korisnici mogu da pristupe Office 365, određene funkcije ili usluge kao što su e-pošte ili OneDrive for Business.

Naslov poruke

Poruka naslovi su kratak opis o predstojećim promenama. Ponekad su dugačke i centar za poruke ne može da prikaže ceo naslov. Zadržite kursor iznad naslov poruke i ceo naslov će se prikazati u okviru iskačući.

Objavljena

Datum koji je objavljena poruka. Ako se promeni na postojeću poruku, takođe menja objavljeni datum.

ID poruke

Microsoft prati naše objave centar za poruke tako što ćete poruku ID-a. Ako želite da date povratne informacije ili ako pozovete podršku za određenu poruku, možete referencirati ovaj ID.

(Bez oznaka)

Kada kliknete na "X" u ovoj koloni će odbacili poruku i uklonite je iz prikaza. Ne brinite, možete se vratiti tako što ćete prikazati smenjeni poruke. U tom prikazu, izabrati stavku Ikona „Osveži“ će vratiti poruke u aktivnom poruke prikaz.

Odlaze u Upravljanje porukama u centar za poruke da biste dobili više informacija o tome šta možete da uradite sa porukama.

Pošto su glavnih ispravki najviše ćujete vaše organizacije, su markirane su na vrhu centar za poruke kao što je prikazano u ovoj grafici:

Hvatanje ekrana: prikazuje u glavnim ažurira odeljak centra za poruke.

Glavna ispravke se objavljuju najmanje 30 dana unapred kada je treba da se uradi.

Glavnih ispravki su definisani kao:

 • Promene u dnevniku produktivnost kao što su prijemno poštansko sanduče, sastanke, delegacija, deljenje i pristup

 • Promena teme, Veb segmenti i druge komponente koje utiču na prilagođene funkcije

 • Povećava ili smanjuje vidljive kapacitet kao što je prostor za skladištenje, broju pravila, stavke ili trajanja

 • Promene u proizvoda brendiranjem koji mogu da:

  • Zabunu krajnjeg korisnika

  • Dovesti do promene u pomoći stoni procesa i referentne materijale, ili

  • Promena URL adrese

 • Nova usluga ili aplikaciju

 • Promene koje zahtevaju radnju administratora (isključujući spreči ili reši probleme)

 • Promene u kojoj su uskladišteni vaši podaci

Kada otvorite glavne ažuriranje poruku da je pročitaju, videćete novo sivo zaglavlje koja sadrži informacije specifične za ovu glavnih ispravku, uključujući trenutni status izlazak. U dolenavedenom primeru glavnih ažuriranje pokrenula ciljni izdanje primenjuje se na samo usmeri izdanje klijentima i ima najmanje 40 dana pre nego što funkcija premešta u javno dostupan.

Hvatanje ekrana: koja prikazuje glavne ažuriranje objave otvorena za čitanje.

Ako administracija se distribuiraju širom organizacije, možda ne želite ili treba da biste videli poruke o sve Office 365 usluge. Svaki administrator možete da podesite željene opcije koje kontrolišu poruka koje se prikazuju u centar za poruke. Koje možete takođe saglasnosti za prijem sedmični sažeta poruka putem e-pošte da biste se uverili da nikada ne propustite važne poruke.

Da biste postavili željene postavke centra za poruke:

 1. Izaberite željene postavke centra za uređivanje poruke na vrhu centar za poruke.

 2. Uverite se da je preklopnik podešena da na za svake usluge koju želite da pratite. Kliknite na dugme preklopnik da biste promenili postavku da biste isključili za usluge koje želite da filtrirate iz prikaza centar za poruke.

 3. Sažeta e-poruke su podrazumevano uključeno i se šalju na svoju primarnu e-adresu. Da biste naveli drugi e-adrese na koju se šalju sedmični rezime e-pošte, proverite da li Slanje sedmični sažeta e-poštu od mojih poruka, na. Da biste dobijali sedmični sažeta, promenite postavku da biste isključili. Obaveštenje o e-pošte za glavnih ispravki je odvojene kontrole. Ako želite da primate obaveštenja e-pošte o glavnih ispravki, proverite da li Pošalji mi e-poruke za glavnih ispravkina. Promenite postavku da biste isključili da biste zaustavili podešavanju e-pošte o glavnih ispravki. Možete da potvrdite ili opozovite izbor u polju primarnu e-adresu, ali ne možete da ga promenite. Možete da unesete druge e-adrese gde želite da imate sažeta poslata. Unesite e-adresu za Office 365 grupu ili listu distribucije ako više od dvoje ljudi treba da se sažeta e-poštu.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali promene.

Poruka željene postavke centra za uređivanje stranice

Koristimo mašinskog prevođenja da biste automatski prikazali poruke na željenom jeziku. Pročitajte objavljuje prevođenje za centar za poruke za više informacija o tome kako da podesite jezik.

Napomena: Sedmični sažeta i sve poruke koje ste poslali se šalju u samo na engleskom jeziku. Primaoci mogu da koriste prevodilac za Outlook da biste pročitali poruku na željenom jeziku.

Jeste da nam. Ako biste želeli da pruže povratne informacije o komunikacije centar za sve poruke, otvorite poruku, zatim kliknite na kao ili se ne dopada na dnu poruke i pošaljite nam misli! Povratne informacije koje šaljete pomoću ovog metoda odnosi posebno sadržaj poruke i promena koji objavljuje.

Možete da pošaljete povratne informacije o centar za poruke ili bilo koji Office 365 funkcija, pomoću dugmeta povratne informacije koje su dostupne na dnu svake stranice centar administracije. Povratne informacije vezana na stranicu na kojoj ste, ali stvarno, pročitajte sve i će uverite se da komentare se pravi tim.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×