Budžetiranja alatke za millennials

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Za millennials, kreiranje jakih budžeta navike ranije u ћivotu je neophodna za izradu Pol finansijske nezavisnosti. Office obezbeđuje četiri lako budžetiranja predloške da biste zadržali potrošnju u potvrdu i štednje raste.

Jednostavan mesečni budžet

Ilustracija monitor računara sa grafikon na njemu

Master novac sa ovaj jednostavan mesečni budžet. To rezimira šta zaradite i provodite vam pomažu da isplanirate za dug i kratkotrajni ciljeve.

Preuzimanje predloška

Kupovina automobila protiv prevoz deljenje

Ilustracija automobila

Koristite ovaj radni list da biste utvrdili da li treba da kupim ili koristite prevoz deli. To smatra faktora i pruža obojenoj grafikona da biste rezimirali opcije.

Preuzimanje predloška

Otplate kredita protiv invest

Ilustracija prase banke

Trebalo bi da plaćate isključili vaš studentskog kredita ili investira dodatnih keš? Ovaj kalkulator poredi investicija opcije kako biste mogli da odluku.

Preuzimanje predloška

Kalkulator rente dostupnosti

Ilustracija zgrade

Ovaj rente dostupnost kalkulator predlaže opseg rente prihoda, naloge za preduzeća, na osnovu i cilja iznos da biste sačuvali pre nego što premestite.

Preuzimanje predloška

Stan funkcija liste za proveru

Ilustracija konceptualni liste za proveru

Kada ste sačuvali dovoljno, koristite ovu listu za proveru funkcija prilagodljive stan da biste pronašli savršena mesto za uživo.

Preuzimanje predloška

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×