Brzo identifikovanje i upozorenje osoblju o medicinskim izbijem

Brzo identifikovanje i upozorenje osoblju o medicinskim izbijem

Kada se sumnja na epidemiju, brzo i tačno se premešta. Treba da procenite ekspoziciju i kako da rešite situaciju. Kada plan rezolucije bude osiguran, mora se odmah povezati sa svim interesarima u organizaciji. Pogođene timove, odeljenja i pojedinci moraju da budu u mogućnosti da pristupe dokumentaciji o popravci i reaguju na nju pre nego što se proširi. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Koristite Excel brzu analizu da biste analizirali nedavne zapise o pacijentima i identifikovali zdravstvene trendove tokom moguće epidemije. Vizuelni grafikoni pomažu da lako označite promenljive rizika i da ih obavezno zadržim na nivou uticaja i neposrednosti koji su neophodni za delovanje. 

Rasporedite sastanke pomoću programa Outlook i podesite kanal za vas i vaše kolege u Microsoft timovima. Koristite ćaskanje i video poziv da biste podelili zaključke i odgovorili na situaciju zajedno. Savetnici istovremeno mogu da saimaju formalni akcioni plan u timovima koji se automatski čuvaju u sistemu SharePoint. 

Obavestite vaš pacijent za negu kada izveštaj bude finalizovan sa deljenim poštanskim sandučetom Office 365. Svaka Office 365 grupa povezuje se sa deljenom OneNote beležnicom da bi obezbedila bilo koju komunikaciju koja se automatski sinhronizuje na uređajima. Koristite beležnicu za deljenje otkrića o bolestima širenja za zaštitu tima i pacijenata.

Istaknute stavke

  • Analizirajte zapise pacijenata da biste identifikovali one koji su najveći rizici.

  • Delite zaključaka i Konsultujte se sa ekspertima za procenu pretnje bolestima i ekspozicije.

  • Koautorski izveštaji i Akcioni planovi.

Saznajte više

Microsoft 365 i zdravstvena

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×