Brisanje timovima besplatno organizacije

Brisanje timovima besplatno organizacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Samo kao administrator možete da izbrišete Besplatni Teams organizacije. Ste automatski administrator ako ste kreirali Besplatni Teams organizacionog ili ako drugi administrator je promenio vaša uloga administrator.

  1. Prvo morate da uklonite sve ljude iz tima (osim sebi). Da biste to uradili, prijavite se u Besplatni Teams organizacije koje želite da izbrišete, kliknite na sliku profila na vrhu timovima, a zatim izaberite stavku Upravljanje organizacionog. Kliknite na znak X pored svake osobe da biste ih uklonili.

  2. Dalje, obratite se Microsoft Support putem telefona. Zatražite od agentom podršku da biste izbrisali timovima pretplatu. Ovo će se izbrisati Besplatni Teams org.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×