Brisanje stavki liste u sistemu SharePoint Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

S vremena na vreme, možda ćete želeti da izbrišete stavke sa liste SharePoint za Rutinsko održavanje ili nekog drugog razloga. To dobro je da znate ako slučajno izbrišete stavke, često oporavak ga iz korpe za otpatke. Međutim, da bi bili sigurni, razmotrite Premeštanje ili arhiviranje stavki umesto toga. Morate Uređivanje dozvola nivo ili višu da biste izbrisali stavke.

Brisanje stavki sa liste

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični režim postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Dodavanje, uređivanje ili brisanje stavki liste. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

  2. Izaberite stavku ili stavke.

  3. Na komandnoj traci kliknite na dugme Izbriši Ikona "Izbriši lista" .

  4. Kada budete upitani da potvrdite, kliknite na dugme u redu.

Vraćanje izbrisanih stavki iz korpe za otpatke

Ako izbrišete stavke sa liste, često možete ga oporaviti iz korpe za otpatke.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

  2. Kliknite na dugme Korpa za otpatke na traci za brzo pokretanje na levoj strani ekrana.

    Ako ne vidite korpu Za otpatke, kliknite na dugme postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom , izaberite stavku Sadržaj lokacijei zatim kliknite na dugme Korpa za otpatke na traci za brzo pokretanje.

  3. Da biste oporavili stavke liste, izaberite stavku ili stavke i izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje Lista vratite u prethodno stanje ikona .

  4. Ako ne vidite stavku ili stavke koju tražite, na dnu stranice, kliknite na dugme Drugostepena Korpa za otpatke. Ako i dalje ne vidite stavku ili stavke, Prekoračili koja drži vremensko ograničenje i već izbrisane iz korpe za otpatke. Da, ali nije sve izgubljeno. Možete da se obratite administratoru sistema Office 365 koji možda ćete moći da ga vratite u prethodno stanje.

Ostavite komentar

Ažurirani oktobar 31, 2016

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×