Brisanje stavki liste u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

S vremena na vreme, možda ćete želeti da izbrišete stavke sa liste SharePoint za Rutinsko održavanje ili nekog drugog razloga. To dobro je da znate ako slučajno izbrišete stavke, često oporavak ga iz korpe za otpatke. Međutim, da bi bili sigurni, razmotrite premeštanje ili arhiviranje stavki umesto toga. Morate Uređivanje dozvola nivo ili višu da biste izbrisali stavke.

Brisanje stavki sa liste

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični režim postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Dodavanje, uređivanje ili brisanje stavki liste. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , izaberite SharePoint, pronađite i idite na lokaciju, a zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, izaberite stavku sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu

  2. Izaberite stavku ili stavke

  3. Na komandnoj traci, izaberite stavku Izbriši Ikona "Izbriši lista"

  4. Kada budete upitani da potvrdite, izaberite stavku u redu

Vraćanje izbrisanih stavki iz korpe za otpatke

Ako izbrišete stavke sa liste, često možete ga oporaviti iz korpe za otpatke.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , izaberite SharePoint, pronađite i idite na lokaciju, a zatim otvorite listu. Izaberite sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

  2. Sa leve strane izaberite stavku Korpa za otpatke .

    Ako ne vidite Korpa za otpatke sa leve strane, najpre izaberite sadržaj lokacije .

  3. Da biste oporavili stavke liste, izaberite stavku ili stavke, a zatim izaberite Vraćanje u prethodno stanje Lista vratite u prethodno stanje ikona .

  4. Ako ne vidite stavku ili stavke koju tražite, na dnu stranice, izaberite stavku drugostepenu korpu za otpatke. Ako i dalje ne vidite stavku ili stavke, Prekoračili koja drži vremensko ograničenje i već izbrisane iz korpe za otpatke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×