Brisanje rezervisanje kalendara

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak objašnjava kako možete da izbrišete kalendar na neželjene Rezervacije . Možete da izbrišete rezervisanje kalendara na nekoliko načina. Rezervisanje kalendar možete da izbrišete u Office 365 centru administracije ili možete da koristite PowerShell.

Važno: Svi kalendari rezervacije koji ste kreirali u 2017 ili pre nego što mora biti izbrisana koristeći Powershell uputstva u ovoj temi. Svi kalendari rezervisanje kreirane u 2018 ili posle može da se izbriše u Office 365 centru administracije. Pratite korake u ispod.

Rezervacije kalendar je gde su uskladištene sve relevantne informacije o toj rezervisanje kalendara i podataka. To uključuje poslovne informacije, logotip i radno vreme dodali prilikom rezervacije kalendar kreiran;  relevantne osoblja i usluge dodali prilikom rezervacije kalendar kreiran; i sve rezervacije i vremena zakazanih obaveza dodaju u kalendar za rezervaciju kada je kreiran. Kada rezervisanje kalendar se briše, ove informacije će biti trajno izbrisana, i ne mogu se spasti.

Brisanje rezervisanje kalendara u Office 365 centru administracije

 1. Idite na sajt Kliknite ovde da biste otišli u Office 365 centar administracije. .

 2. U centru administracije, izaberite stavku Korisnici.

  Kliknite na opciju „Korisnik“.
 3. Na stranici Aktivni korisnici odaberite imena korisnika koje želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši korisnika.

  Brisanje korisnika u usluzi Office 365.

Brisanje rezervisanje kalendara pomoću Exchange Online PowerShell

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

U članku Povezivanje sa Exchange Online Power Shell za preduslovi i uputstva za povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

Korišćenje programa PowerShell za brisanje rezervisanje kalendara

Kada pažljivo pročitajte i snimili korake opisane u TechNet članku upućuje iznad, možete preduzmite sledeće korake da biste trajno izbrisali kalendar na neželjene rezervisanje.

 1. Uverite se da koristite aktivni Microsoft PowerShell komandnom prozoru kada ste pokrenuli kao administrator.

  • PowerShell mogu se pokrenuti tako što ćete potražiti ga sa Windows Start meni.

  • Kada pronađete, na right click će se otvoriti sadržaja meni sa opcijom „Pokreni kao administrator”.

 2. Unesite sledeću komandu:

  $user = get-credential

 3. Kada budete upitani, prijavite se pomoću akreditiva administratora zakupca za zakupca na Office 365 hostinga rezervisanje kalendar koji želite da biste trajno izbrisali.

 4. Zatim, na komandnoj liniji PowerShell unesite ovu komandu:

  $s = New-Pssession -ConnectionUri https://outlook.office365.com/powershell-liveid -Credential $user -Authentication basic -AllowRedirection -ConfigurationName Microsoft.Exchange

 5. Unesite sledeću komandu:

  Import-PSSession $s

 6. Kada se završi ovu komandu obradu, unesite sledeću komandu da biste dobili listu Poštanske sandučiće rezervisanje u zakupcu:

  get-mailbox -RecipientTypeDetails Scheduling

 7. Otkucajte sledeću komandu:

  remove-mailbox [BookingCalendarToDelete]

  Uverite se da biste dodali razmak posle ukloni-poštansko sanduče i otkucajte ime tačnu rezervisanje poštanskog sandučeta pseudonim navedene koristeći komandu iznad koje želite da biste trajno izbrisali, bez zagrada.

 8. Unesite sledeću komandu:

  get-mailbox -RecipientTypeDetails Scheduling

  Ovo će vam omogućavaju da potvrdite da poštansko sanduče da biste želeli da biste trajno izbrisali više ne prikazuje na listi.

 9. Otkucajte Izađi kada budete upitani da zatvorite sesiju PowerShell .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×