Brisanje prikaza liste u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda ćete želeti da izbrišete prikaz zato što ona više ne svrhe ili želite očuvanja broj prikaza. Morate Uređivanje dozvola nivo ili višu brisanje prikaza.

Brisanje prikaza liste

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Kreiranje, promena ili brisanje prikaza liste ili biblioteke. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme Postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

  2. Na komandnoj traci kliknite na dugme Opcije prikaza Ikona opcija prikaza liste , a zatim izaberite stavku Upravljanje prikazima.

    Ako opcija prikaza Ikona opcija prikaza liste nije vidljivo, uverite se da su za uređivanje liste ili niste izabrali jednu ili više stavki. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se Office 365 administratoru ili vlasnici lokacije ili liste.

  3. Na dnu stranici "Postavke", u odeljku " Prikazi ", kliknite na ime prikaza koji želite da izbrišete.

  4. Na vrhu stranice "Uređivanje prikaza", izaberite stavku Izbriši.

    Napomena: Ako izbrišete nije opciju, to može da bude podrazumevani prikaz za listu, a ne možete izbrisati podrazumevani prikaz. Treba prvo da kreirate ili promenite izmena prikaza i učinite je podrazumevanom.

  5. Kada budete upitani da potvrdite, kliknite na dugme u redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×