Brisanje prikaza liste u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda ćete želeti da izbrišete prikaz zato što ona više ne svrhe ili želite očuvanja broj prikaza. Morate Uređivanje dozvola nivo ili višu brisanje prikaza.

Ažurirani oktobar 5, 2018

Brisanje prikaza liste

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Kreiranje, promena ili brisanje prikaza liste ili biblioteke. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

  1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme Postavke  Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

  2. Na komandnoj traci, izaberite stavku Opcije prikaza Ikona opcija prikaza liste. Ako je trenutni prikaz nije onaj koji želite da izbrišete, kliknite na dugme da izbrišete. Zatim ponovo kliknite na dugme Opcije prikaza .

    Ako opcija prikazaIkona opcija prikaza liste nije vidljivo, uverite se da ne uređujete na listi ili izabrali sve stavke. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se SharePoint administrator ili vlasnici lokacije ili liste. 

  3. Kliknite na dugme izaberite stavku Uredi trenutni prikaz.

  4. Na vrhu ili na dnu stranice Uređivanje prikaza , izaberite stavku Izbriši.

    Napomena: Ako izbrišete nije opciju, to može da bude podrazumevani prikaz za listu, a ne možete izbrisati podrazumevani prikaz. Treba prvo da kreirate ili promenite izmena prikaza i učinite je podrazumevanom.

  5. Kada budete upitani da potvrdite, kliknite na dugme u redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×