Brisanje prazne stranice

Ako imate neželjenu praznu stranicu u dokumentu, taj dokument može sadržati prazne pasuse, ručne prelome stranica ili posebno formatirane prelome odeljaka. Možete da izbrišete prazne pasuse i prelome stranica pomoću prikaza za uređivanje u programu Word Online. Da biste mogli da izbrišete ili izmenite prelome odeljaka, biće vam potreban Word program za računare.

Napomena: Ako želite da izbrišete ceo dokument, a ne samo jednu stranicu, pročitajte članak Brisanje datoteka ili fascikli u usluzi OneDrive

Sledite ove korake da biste uklonili prazne pasuse i prelome stranica pomoću programa Word Online.

  1. Izaberite stavke Uredi dokument > Uredi u programu Word Online.

  2. Prazni pasusi izgledaju kao prazni redovi u dokumentu. Da biste ih uklonili, jednostavno ih izaberite i izbrišite. (Pasus u programu Word je bilo koji tekst koji se naglo završava.)

  3. Da biste izbrisali prelom stranice, kliknite na njega da biste ga izabrali, a zatim pritisnite taster Delete.

    Slika izabranog preloma stranice u programu Word Web App

Ukoliko imate Word aplikaciju za računare, možete da koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i izbrisali prelome odeljaka.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Kada dokument otvorite u programu Word, pogledajte članak Brisanje stranice u programu Word. Ako nemate Word, sada možete da ga isprobate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet: Word Online radi bez poteškoća sa programom Word i drugim Office programima za računare, a mi ga ažuriramo na osnovu informacija poput onih koje ste vi uneli. Da biste videli objave o najnovijim funkcijama, posetite Office Online blog.

Imate li pitanje o programu Word Online na koje ovde nismo odgovorili?

Postavite pitanje u okviru Word Online Answers zajednice.

Pomozite nam da poboljšamo Word

Imate li predloge o tome kako možemo da poboljšamo Word Online? Ako imate, posetite Word Online UserVoice i obavestite nas!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×