Brisanje povezanog naloga iz programa Outlook na Vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da povežete naloga e-pošte koje možda imate sa druge dobavljače e-pošte da biste Outlook na vebu. To praktičan je način da biste videli sve vaše e-pošte na jednom mestu. Ako više ne želite da imate drugi nalog e-pošte povezan sa Outlook na vebu, možete da izbrišete nalog vezu iz Outlook na vebu. Samo izbrisaće veze između na drugi nalog i Outlook na vebu, ne e-pošte ili e-poruke.

Šta se dešava sa postojeće e-pošte kada uklonim vezu? Sve e-poruke koji su uvezeni u Outlook na vebu će i dalje biti tamo kada ste prekinuli vezu e-pošte.

Pre nego što isključite nalog e-pošte sa Outlook na vebu, preporučujemo da se prijavite na originalnu e-pošte dobavljača povezan sa da nalog i da kopiram e-poruka su tamo. Ukoliko se nalaze tamo, nakon što uklonite nalog možete da izbrišete sve taj nalog e-poruka sa Outlook na vebu i imate kopiju kod svog dobavljača usluga e-pošte. Ako nisu tu, nakon što uklonite nalog, možda ćete želeti da uskladištite e-poruka u fascikli u Outlook na vebu umesto da ih izbrišete.

  1. Prijavite se u Outlook na vebu.

  2. Na traci sa alatkama programa Outlook izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom .

  3. U okviru postavke aplikacije, izaberite stavku Pošta.

  4. U oknu za navigaciju izaberite stavku Pošta, a u okviru Nalozi, kliknite na dugme povezani nalozi.

    Povezani nalozi

  5. Izaberite nalog koji želite da uklonite, a zatim kliknite na dugme Ukloni odbaci .

  6. Izaberite stavku Da kako biste potvrdili da želite da zaustavite povezivanje sa nalogom.

  7. Kada uklonite nalog iz Outlook na vebu, možete da izbrišete sve e-poruke koji i dalje se pojavljuju u programu Outlook.

Takođe pogledajte

Brisanje svih e-pošte u programu Outlook na Vebu

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Office 365)

Brisanje povezanog naloga iz programa Outlook na Vebu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×