Brisanje master stranice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svaka lokacija podrazumevano ima jednu master stranicu i lokacije uvek moraju da sadrže najmanje jednu master stranicu. Možete da izbrišete sve master stranicu na stranici galerija Master stranica koja je ne postavite kao podrazumevanu master stranicu.

Da biste izbrisali master stranicu, morate imati dozvolu za upravljanje lokacijama ili dizajniranja.

  1. U meniju Radnje na lokaciji Slika dugmeta ili Postavke Dugme „Postavke“ na naslovnoj traci u sistemu SharePoint 2016. , izaberite stavku Postavke lokacije.

    Napomena: Na lokaciji za koju se prilagoditi radnje na Lokaciji ili Postavke , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme postavke koje želite da prikažete.

  1. U okviru Galerije Veb dizajneraili odeljka galerije , izaberite stavku Master stranice.

  2. Postavite pokazivač na master stranicu koju želite da izbrišete, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim kliknite na dugme Brisanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×