Brisanje kontakta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji nekoliko mesta Outlook koristi za skladištenje kontakata. Lični kontakti su uskladišteni u fascikli u datoteci sa podacima programa Outlook ili u Exchange ili Office 365 poštanskom sandučetu. Organizaciona kontakti su uskladišteni u globalni spisak adresa. Možete da dodate, uređivanje ili brisanje kontakte koji su uskladišteni u fasciklama vaših ličnih kontakata. Ne možete da dodate, uređivanje ili brisanje kontakte koji su uskladišteni u globalnog spiska adresa. Obratite se administratoru za pomoć u vezi sa globalnog spiska adresa kontaktima.

Da biste izbrisali kontakt sa jedne od fasciklama vaših kontakata:

  1. Na traka za navigaciju izaberite stavku Osobe.

    Izaberite stavku „Osobe“

  2. Izaberite kontakt koji želite da izbrišete i izaberite stavku Brisanje na traci ili kliknite desnim tasterom miša na kontakt i zatim izaberite stavku Izbriši.

  3. Brisanje kontakta

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×