Brisanje izvedene tabele ili izvedenog grafikona

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste uklonili sve izveštaj filteri za oznake, vrednosti i oblikovanje iz izvedene tabele, a da biste započeli dizajniranje rasporeda, koristite komandu " Obriši sve ".

  1. Kliknite na izvedene tabele ili izvedenog grafikona.

  2. Na kartici " analiziraj ", u grupi Radnje kliknite na dugme Obriši, a zatim izaberite stavku Obriši sve.

Opozovite izbor u izvedenoj tabeli

  1. Kliknite na izvedenu tabelu.

  2. Na kartici Opcije , u grupi Radnje kliknite na dugme Obriši, a zatim izaberite stavku Obriši sve.

Opozovite izbor izvedenog grafikona

  1. Izaberite stavku izvedeni grafikon.

  2. Na kartici " analiziraj ", u grupi podataka , kliknite na dugme Obriši, a zatim izaberite stavku Obriši sve.

    Komanda " Obriši sve " vraća izvedene tabele, ali se ne briše. Podaci za povezivanje, položaj izvedene tabele, a izvedene tabele keš ostaju iste. Ako postoji izvedeni grafikon povezan sa izvedenom tabelom, komanda "Obriši sve" se uklanja srodne izvedenog grafikona polja, grafikon prilagođavanja i oblikovanje.

Komanda " Obriši sve " vraća izvedene tabele, ali se ne briše. Podaci za povezivanje, položaj izvedene tabele, a izvedene tabele keš ostaju iste. Ako postoji izvedeni grafikon povezan sa izvedenom tabelom, komanda " Obriši sve " se uklanja srodne izvedenog grafikona polja, grafikon prilagođavanja i oblikovanje.

Napomena: Ako delite podatke za povezivanje ili ako koristite iste podatke između dva ili više izvedene tabele, zatim pomoću komande " Obriši sve " u izvedenoj tabeli može ukloniti i grupisanja, izračunata polja ili stavki i prilagođene stavke u druge deljene Izvedene tabele. Međutim, bićete obavešteni pre nego što Excel pokušava da uklonite stavke u druge deljene izvedenim tabelama i možete da otkažete operaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×