Brisanje beležnice u programu OneNote Online

Ako u usluzi OneDrive imate beležnicu koja vam više nije potrebna, možete da je izbrišete. Ako postoji šansa da ćete kasnije želeti ponovo da je koristite, možete da zadržite beležnicu i u aplikaciji OneNote 2016 za Windows računare, zaustavite njeno deljenje ili promenite ko može da je prikaže ili uredi.

Napomena: Pre nego što izbrišete beležnicu koju ste podelili sa drugima, obavestite sve osobe koje imaju dozvolu za prikazivanje ili uređivanje beležnice da planirate da je uklonite kako ne bi izgubili svoj rad.

  1. Otvorite OneDrive i pronađite beležnicu na listi datoteka (verovatno se nalazi u okviru Datoteke > Dokumenti).

  2. Postavite pokazivač na pločicu „Beležnica“ ili ime datoteke (u zavisnosti od prikaza koji koristite) i označite krug koji se pojavi.

  3. Izaberite stavku Izbriši u meniju na vrhu usluge OneDrive.

    Važno: Beležnicu možda nećete moći da vratite pošto je izbrišete. Uvek napravite rezervne kopije važnih beležaka pre nego što ih izbrišete.

Kada izbrišete beležnicu, ona se i dalje može prikazivati na listi beležnica. Ako želite da imate uredniju listu koja sadrži samo beležnice koju koristite, možete da otvorite OneNote aplikaciju za računare i uklonite beležnicu sa liste beležnica. Da biste to uradili, otvorite OneNote 2016 za Windows, kliknite na strelicu pored imena beležnice, pronađite beležnicu koju ste izbrisali, kliknite desnim tasterom miša na nju i odaberite stavku Zatvori ovu beležnicu.

Ako ne želite da izbrišete celu beležnicu, možete da izbrišete odeljak ili izbrišete stranicu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×