Blokiranje pristupa internetu tokom testa

Blokiranje pristupa internetu tokom testa

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Kada koristite ovu postavku, potrebna vam je da odgovorite koristite izvršite testiranje aplikacije u operativnom sistemu Windows 10 da biste dovršili obrazac. Ova aplikacija kreira okruženje u kojem je ograničen pristup drugim resursima dok je preduzete za test. Pođite aplikaciju za testiranje radi sledeće:

  • Prikazuje samo test i ništa više.

  • Briše u ostavu.

  • Sprečava pristup druge veb lokacije.

  • Sprečavaju otvaranje ili pristup drugih aplikacija.

  • Sprečava deljenje, štampanje ili snimka ekrana.

  • Sprečava mogućnost da promenite postavke, proširivanje prikazuje, vidite obaveštenja, preuzimanje ispravki ili korišćenje funkcija za automatsko popunjavanje.

  • Sprečava upotreba Cortana.

Izabrana ova postavka vezu koju delite sa odgovorili otvara Pođite Test aplikaciju na računarima sa Windows 10 godišnjicu Update. Aplikacija zahteva da odgovorite prijavite se i zatim predstavlja obrazac.

Važno: Odgovorite koji nemaju pristup Pođite Test aplikacija će moći da koristite obrazac.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×