Bezbednost najbolje prakse za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Umanjivanje potencijal prekid podataka ili kompromitovane naloga tako što ćete pratiti ove preporučeni najbolje prakse.

Ovaj članak sadrži listu najbolje prakse. Više detaljnu analizu i informacije o podešavanju bezbednosti potražite u članku Vodič kroz Office 365 bezbednost: odozgo prioriteta za prvih 30 dana, 90 dana, i dalje. U taj članak, pronaći ćete informacije na osnovu istrage napadima stvarnog života koje naših prvih Microsoft Office 365 cybersecurity stručnjaka uneti trener na kako se procene rizika i primena najviše kritika bezbednost, usaglašenost i informacija Zaštita kontrola da biste zaštitili Office 365 zakupac. Ćete naučiti kako da postavite im prioritet pretnji, pretnji prevede tehničke strategiju, i onda sistematičnu pristup na sprovođenje funkcije i kontrole.

Koristite Office 365 bezbednog rezultat

Bezbedno rezultat je bezbednosnu alatku analize koje preporučuje šta možete da uradite da biste dodatno smanjivanje rizika. Bezbedno rezultat izgleda na Office 365 postavke i aktivnosti i ih u odnosu na osnovu uspostavili korporacija Microsoft. Dobićete rezultat kako poravnatim ste sa najbolje prakse za bezbednost na osnovu. Više informacija o tome kako da dobijete rezultat bezbednog i koristite ga da biste povećali bezbednost Office 365 organizaciji, pogledajte članak Uvod u Office 365 bezbednog rezultat.

Želite da isprobate bezbednog rezultat?

Pomoću poslovnog ili školskog naloga koja je dodeljena uloga globalnog administratora Office 365, Prijavite se u Office 365.

Pristup bezbednog rezultat na https://SecureScore.office.com.

Koristite višestruke potvrde identiteta (MFA)

MFA dodaje dodatni nivo zaštite jaku lozinku strategiju Zahtevanjem od korisnika da biste potvrdili telefonski poziv, tekstualnu poruku ili aplikacije obaveštenja na njihove pametni telefon posle ispravno uneti svoju lozinku. Sa MFA na mestu, Office 365 korisnički nalozi i dalje zaštićeni od neovlašćenog pristupa čak i ako je ugrožen lozinke korisnika. Nalozi su zaštićeni zato što access ne dodeljuje se sa kontaktom dok nakon dodatne izazov ima zadovoljeni. Kompromitovane ili krađe lozinke nije dovoljno.

Koristite Office 365 oblak aplikacije bezbednost

Podesite smernice na osnovu vaše poslovne potrebe za praćenje neobiиnih aktivnosti i deluju na njega. Podešavanje upozorenja sa Office 365 oblak aplikacije bezbednosti tako da administratori mogu da pregledate aktivnost neobično ili rizično korisnika, kao što je preuzimanje velikih količina podataka, više nije uspelo prijavljivanje pokušaji ili znak programski dodaci sa nepoznatom ili opasan IP adrese. Za organizacije sa Office 365 Enterprise E5 planom, možete početi da koristite Office 365 oblak aplikacije bezbednosti odmah. Ako imate različite enterprise plan, možete da kupite Office 365 oblak aplikacije bezbednosti kao programski dodatak.

Obezbedite protok pošte

Primena bogate skupa u Exchange Online Protection funkcija dobitak veće assurance identitet pošiljaoca svaku e-poruku i zaštita od nepoznatih malver, virusa i zlonamernog URL adrese preneti putem e-poruke.

Omogućavanje poštansko sanduče vođenja evidencije nadzora

Neke vođenje evidencije o nadgledanju je automatski omogućena za vas u usluzi Office 365; Međutim, poštansko sanduče nadzora evidentiranje nije uključen podrazumevano. Uključite vođenje evidencije o nadgledanju za sve Poštanske sandučiće korisnika u usluzi Office 365 pomoću Exchange Online PowerShell. Više informacija, potražite Omogućavanje poštansko sanduče nadzor u usluzi Office 365.

Nakon što ste je omogućili vođenje evidencije o nadgledanju možete da pretrage nadzora prijavite se u Office 365 bezbednost i usaglašenost centar da biste saznali koji se prijavljuje u poštanskih sandučića, poslate poruke i druge aktivnosti obavlja vlasnik poštanskog sandučeta, delegiranog korisnika, ili administrator. Listu poštanskog sandučeta aktivnosti koje su uključene u Office 365 evidencije nadzora podrazumevano potražite u članku Exchange poštanskog sandučeta aktivnosti.

Informacije o druge radnje koje možete izvršiti sa datoteka za evidenciju nadzora, kao što je promena količinu vremena da biste sačuvali stavke u evidenciji nadzora potražite poštansko sanduče nadzora evidentiranje u Exchange 2016.

Konfigurisanje sprečavanje gubitka podataka (DLP)

DLP vam omogućava da identifikujete osetljive podatke i da kreiraju smernice koje vam pomažu da sprečite korisnike da slučajno ili namerno dele podatke. DLP radi širom usluge Office 365, uključujući Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive kako bi korisnici mogli da ostanete usaglašen bez prekida svog toka posla. Više informacija potražite u članku Pregled smernice sprečavanja gubitka podataka.

Koristite klijenta pretinac

Kao administrator usluge Office 365, možete da koristite klijenta pretinac da biste kontrolisali kako inženjera Microsoft podrške pristupa podataka tokom sesije pomoći. U slučajevima gde je inženjera zahteva pristup vašim podacima za rešavanje problema i rešavanje problema, klijent pretinac vam omogućava da odobravanje ili odbijanje zahteva za pristup. Ako je odobrite, na inženjera možete da pristupite podatke. Svaki zahtev za ima vremena za rok važenja i kad je problem rešen, zahtev je zatvorena i pristup je opozvan. Korisnička pretinac je uključeno u Office 365 Enterprise 5 plan ili možete da kupite zasebna pretplata sa bilo koje druge Office 365 plan za preduzeća. Više informacija, potražite zahtev pretinac korisnika usluge Office 365.

Probajte sami

Pogledajte ove bezbednosne funkcije rad u Office 365 probne pretplate pre usvajanja ih u proizvodnji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×