Bezbednost datoteka u usluzi OneDrive

Bezbednost datoteka u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji nekoliko načina da zaštiti datoteka u OneDrive. Datoteke su privatni, osim ako odlučite da ih delite. Da biste zaštitili OneDrive datoteka iz otkazivanja hardvera, možemo sačuvajte više kopija svake datoteke na drugu disk jedinicama i serverima.

Evo nekih drugih stvari koje možete uraditi da biste poboljšali zaštitu datoteka u OneDrive:

  • Kreiranje jake lozinke. Proverite jačinu lozinku

  • Dodavanje informacija o bezbednosti u Microsoft nalog. Možete da dodate informacije kao što je vaš broj telefona, alternativnu e-adresu, a bezbednost pitanje i odgovor. Na taj način, ako ikada zaboravite lozinku ili nalog dobija хакован, da koristimo vaše informacije o bezbednosti da potvrdite svoj identitet i pomažu vam da se vratite u nalog. Idite na stranicu informacije o bezbednosti.

  • Koristite dva koraka verifikaciju. Ova funkcija štiti nalog tako što ćete tražiti da unesete koda za dodatnu bezbednost svaki put kada se prijavite na uređaju koji nije pouzdani. Dodatne informacije o dva koraka verifikaciju, pogledajte članak verifikaciju iz dva koraka: FAQ.

  • Se pretplatite na Office 365. Pretplate na Office 365 vam pruža Više opcija zaštita od virusa i Internet kriminala i načina za oporavak datoteka iz zlonamernog napadima.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×