Podešavanje

Zaštita Windows 10 uređaja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prvo, slijedite ove korake da biste nadogradili uređaje na Windows 10 pro. (Ide u YouTube.com)

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Možete da koristite Microsoft 365 Business da biste se uverili da je Windows Defender antivirus aktiviran na Windows 10 uređajima i Microsoft ispravkama se automatski preuzima na uređaje korisnika.

 1. Prijavite se u Microsoft 365 centar administracije.

 2. U okviru smerniceodaberite stavku Dodaj smernice.

 3. U oknu Dodavanje smernica unesite ime pod imenom smernica, a zatim u okviru tip smernicaizaberite stavku Konfiguracija uređaja Windows 10 .

 4. Odaberite stavku bezbedni Windows 10 uređaji da biste videli potpostavke.

 5. Uverite se da zaštitite računare od virusa i drugih pretnji pomoću programa Windows Defender antivirus i da automatski ažuriraju Windows 10 uređaje .

 6. U okviru ko će dobiti ove postavke?svi korisnici su podrazumevano izabrani, ali možete da odaberete stavku Promeni da biste izabrali sve bezbednosne grupe koje ste kreirali.

 7. Da biste završili kreiranje smernica, odaberite stavku Dodaj.

 8. Na stranici Dodavanje smernica odaberite stavku Zatvori.

 9. Na matičnoj stranici centra administracije potvrdite da je nova smernica dodata tako što ćete izabrati stavke smernice i pregledati smernice na stranici smernica .

 10. Da biste proverili da li su smernice stupile na snagu, na uređaju za Windows 10, idite na Windows Update, odaberite stavku Napredne opcijei potvrdite da su postavke umanjene.

  Zatim kliknite na dugme Odaberite kako se isporučuju ispravkei potvrdite da su postavke nedostupne i pojaviće se sledeća poruka: neke postavke su skrivene ili upravljaju organizacijom.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×